Napi horoszkóp, November 3.: Pénz állhat a házhoz!

Napi horoszkóp, November 3.: Pénz állhat a házhoz!

Napi horoszkóp, November 3.: Pénz állhat a házhoz!

Kos

Ma egy szerencsés véletlennek köszönhetően pénz állhat a házhoz, amely talán egy visszafizetett kölcsön, vagy valamilyen szerencse okán történhet meg. Az is előfordulhat, hogy egy váratlan lehetőség toppan be az ajtón, amelynek nagyon nehéz lenne ellenállni.

Novemberi horoszkóp: Nagy változásokat hoz a hónap! >>

Bika

Pénteken több okból is okod lehet egy kis örömre. Eltölthetsz egy kellemes délutánt vagy estét valakivel, aki fontos számodra, sőt, talán még egy közös felfedezést is tehettek együtt. Az is előfordulhat, hogy találkozol valakivel, akit már egy jó ideje nem láttál.

Ikrek

Pénteken valaki nagyon meglep a viselkedésével, lehet hogy egészen új oldaláról mutatkozik meg. Talán az illető nagyon közel áll hozzád és valamivel készül, de az is az eshetőségek között van, hogy valakinek a viselkedése változik most meg egy csapásra.

Rák

Ma találkozhatsz valakivel, akinek a példája, viselkedése, élete nagyon ösztönző lehet számodra. Amíg inspirációt ad, rendben van a dolog, de ne akarj túlságosan közel kerülni az illetőhöz. Csalódást hozhat.

Ennyit fizetünk télen a gázért! >>

Oroszlán

Pénteken a figyelem középpontjába kerülhetsz, de talán nem egészen úgy, ahogy szeretnéd. Lehet, hogy kiderül egy titkod, de az is lehet, hogy egy hibát követsz el, esetleg feledékenységből elmulasztasz valamit. Kár a dologból túlságosan nagy ügyet csinálni, bárkivel megeshet!

Szűz

Történik ma valami, ami változást hoz. Egy kapcsolatodban ma egy szintlépésre kerülhet sor, ami lehet pozitív, vagy negatív elmozdulás is. Lehet, hogy valaki még közelebb kerül most hozzád, de az is lehet, hogy egy lépést te teszel meg hátra.



Mérleg

Pénteken valaki olyannal hozhat össze a sors, akit érdekesnek és izgalmasnak találsz, de nem biztos, hogy vonzódás ez. Lehet, hogy egyszerűen csak valamely témában nagyon is egyezik a véleményetek, vagy az álláspontotok.

Skorpió

Ma külső akadályokkal, késésekkel, váratlan eseményekkel kell megküzdened és a belső motivációid sem munkálnak benned a szokásos szinten. Lehet, hogy nem ez a nap lesz a leghatékonyabb, de mindegy is, hiszen már úgyis itt a hétvége!

Nyilas

Pénteken éretten és profin kell viselkedned, amikor egy nehéz munkahelyi helyzetben talán úgy érezheted, hogy még neked kell magyarázkodnod. Ha viszont hideg fejjel végiggondolod a dolgokat, rájössz, hogy nincs miért szégyenkezned.

Bak

Általában igyekszel szinte minden embernek segíteni, aki a közeledben van, de nem teheted mindezt úgy, hogy közben saját magadról elfeledkezel. Ha mindenkinek adsz egy darabot magadból, a végén te magad elfogysz. Tölts hát most egy kis időt azzal, hogy saját magadat építed!

Vízöntő

Ma feszült vagy, az talán annak tudható be, hogy hamarosan választanod kell két eshetőség körül, és az idő egyre csak közeledik. Ne feledd azonban, hogy a változás, amely ezután bekövetkezik az életedben, végül mindenképpen pozitív lesz.

Halak

Pénteken felmerül benned a gondolat, hogy bizonyos dolgok körülötted nem a megfelelő irányba haladnak és szükség lenne néhány dolgon változtatni. Sokat segítene, ha minderről nem önmagadban őrlődnél, egy nagy beszélgetés sokat segíthet!

error: Content is protected !!