FUNDIMINI GYEREKSZÁMLA: ÉVI 72 EZER FORINT ÁLLAMI TÁMOGATÁS JÁR A TE GYERMEKEDNEK IS

FUNDIMINI GYEREKSZÁMLA: ÉVI 72 EZER FORINT ÁLLAMI TÁMOGATÁS JÁR A TE GYERMEKEDNEK IS.

Fundimini Gyerekszámla : Miért érdemes Fundimini Gyerekszámlát nyitni?

Megtakarításaidat az állam a befizetéseid 30%-ával, de legfeljebb évi 72 000 Ft-tal támogatja1.
Kamatadó-mentes befektetési forma, egyes megtakarításokra akár évi 10,56%-os garantált hozam (az állami támogatás nélkül számított EBKM érték: -0,72%) is elérhető.
Forint alapú lakáskölcsön felvehető a megtakarítási idő után, évi fix 3,9%-os (referencia THM 5,25%) kamattól2.
Az összeg felhasználható új és használt ingatlan vásárlásra, házépítéshez és számtalan más lakáscélra.
Egy családban több szerződés is köthető. A közeli hozzátartozóid részére kötött szerződések egy közös lakáscél megvalósítására is felhasználhatóak, így megtöbbszörözheted a lakásszámla előnyeit!

Alapozd meg gyermeked jövőjét!

A Fundimini Gyerekszámla ötvözi a fenti előnyöket és plusz kedvezményeket kínál a hosszútávon gondolkodó szülők számára.

Új programunk megoldás azoknak, akik időtálló befektetést keresnek gyermekük lakáscéljainak megvalósításához.

Miért érdemes Fundimini Gyerekszámlát nyitni?

Ajándék Fundimini – Az Okospersely®: ezzel a hasznos játékkal gyermeke szórakozva tanulja meg a takarékoskodás alapjait.
Hűségbónusz: A 8 és 10 évre kötött szerződésekre az állami támogatáson és kamatokon túl, bónuszként a szerződéses összeg 0,5 % -t is jóváírjuk, a megadott feltételek teljesülése esetén.
Kamatprémium: A kiutalási feltételek elérésekor érvényben lévő Fundamenta termékek közül a legmagasabb betéti kamat és az első szerződés tarifa szerint betéti kamatának különbségét jóváírjuk (a kamatprémium maximális összege legfeljebb az első szerződés szerződése összegének 10%-a lehet)

Milyen feltétekkel élnek a kedvezmények?

A szerződés kedvezményezettjének 14. év aluli gyermeknek kell lennie.
Új szerződések kötése esetén érvényes.
A havi megtakarítás minimum 9 900 Ft.
A szerződést nem zárolják.

A Fundimini Gyerekszámla akció részleteit, az egyes kedvezmények részletes definícióját a hirdetmény tartalmazza!

Nézzünk egy tipikus példát a FundiMini Gyerekszámla konstrukcióra!

A FundiMini Okospersely az alábbi partnereinknél érhetô el.

FundiMini Gyerekszámla értékesítésére jogosult partnereink

Az akció a 14. életévét be nem töltött kedvezményezett javára, csak kijelölt partnereknél, újonnan kötött szerződésekre érvényes, ahol a tarifális ráta eléri a havi 9.900,- Ft-ot és a teljes első havi betétbefizetésre is sor került, valamint a szerződést nem zárolják.

A tájékoztatás nem teljes körű, a termék és az akció részletes feltételeit a www.fundamenta.hu oldalon található „FundiMini Gyerekszámla” Hirdetmény, továbbá a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. Általános Szerződési Feltételei (Üzletszabályzat) tartalmazzák. Az akció más termékakcióval nem vonható össze. A Fundamenta Személyi Bankár és a kijelölt értékesítő partnerek a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. megbízásából járnak el, tevékenységükért díjazásban részesülnek. Zárolt a (hitel)biztosítéki célra felajánlott, terhelt szerződés. A szerződéses összeg 1%-ának megfelelő számlanyitási díj befizetése a szerződés létrejöttének a feltétele. 824. módozatú lakás-előtakarékossági szerződés esetén EBKM állami támogatással: 4,98%, állami támogatás nélkül: 0,23%.

1 A 821. számú módozat (4 év 4 hónap) állami támogatással együtt számított EBKM értéke 10,56%; az állami támogatás nélkül számított EBKM érték: -0,72%.
Az állami támogatás mértéke, szerződésenként és személyenként, havi rendszeres megtakarítást feltételezve legfeljebb évi 72.000,- Ft. A jelen tájékoztatóban megjelölt EBKM érték a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010 (III. 25.) Korm. rendelet alapján került megállapításra, havi 20.000,- Ft folyamatos betételhelyezést feltételezve. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet. A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelem felkeltését célozzák.

2A lakás-takarékpénztár által nyújtott lakáskölcsön teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) és (3) bekezdés szerint számított referencia THM érték 5,25%, amely a 821. számú módozatra (4 év 4 hónap megtakarítási időre) vonatkozik. Reprezentatív példa lakáskölcsönre: a szerződéses összeg 1.680.000 Ft, ebből a lakáskölcsön teljes összege 1.000.000 Ft; a kölcsönkamat mértéke évi fix 3,9%, 57 hónapos futamidőre. A kölcsön teljes költsége: folyósítási díj: 0 Ft, kezelési költség: 30.310,- Ft, ügyleti kamat: 98.555,- Ft. Havi törlesztőrészlet 20.093,- Ft, a törlesztőrészletek összege 1.128.865,- Ft.A kölcsönszerződés megkötését hitelbírálat előzi meg, melynek időtartama megközelítőleg két hónap. Új lakásszámla megkötésének feltétele a szerződéses összeg 1%-ának a befizetése.