Munkahelyvédelmi Akcióterv 2017/2018 – Kiterjesztik a Munkahelyvédelmi Akciótervet

Munkahelyvédelmi Akcióterv 2017/2018 – Kiterjesztik a Munkahelyvédelmi Akciótervet

Kiterjesztik a Munkahelyvédelmi Akciótervet a mezőgazdasági dolgozókra is, így az állam közel 6 milliárd forinttal támogatja az eben az ágazatban tevékenykedő munkaadókat.A program a 25 és 55 év közötti embereknek nyújthat segítséget, az előzetes számítások alapján körülbelül 35 ezer embernek lesz jó ez a döntés. munkahelyvédelmi akcióterv nav

A programot, a Munkahelyvédelmi Akciótervet még 4 évvel ezelőtt vagyis, 2013 -ban indították el, azzal a céllal , hogy minél több munkahelyet tudjanak megtartani, illetve a lehető legjobb feltételekkel tudjanak új munkahelyeket létrehozni.A program alapkoncepciója az, hogy azok a munkaadók, akik akik 25 év alatti vagy 55 év feletti dolgozót alkalmaznak cégüknél, azok után jelentős járulékkedvezményt vehetnek igénybe.A kedvezmény továbbá azoknak a munkaadóknak is jár, akik szakképzettséggel nem rendelkező dolgozókat, kismamákat, pályakezdőket, tartósan álláskeresőket foglalkoztatnak.

A kedvezményeket még ebben az évben nyáron, 2017. július 1-jével ki fogják terjeszteni, így már nem csak a 25 év alatti és 55 év feletti, hanem a 25 és 55 év közötti munkavállalók után is járna majd kedvezmények a mezőgazdasági ágazatban.Nagy kedvezményeket jelent majd az állattenyésztéssel, növénytermesztéssel vagy mezőgazdasági gépszereléssel foglalkozóknak.

A program szerencsére egyre népszerűbb a munkaadók körében így az állam egyre több pénzt hagy a munkaadóknál a siker érdekében!A program indulása óta, azaz 2 év alatt 240 milliárd forintot hagyott az állam! 2017-ben tovább folytatódik at akcióterv, mivel a kormány véleménye szerint a munkahelyek megőrzéséhez ez elengethetetlen!

error: Content is protected !!