Nők 40+ program 2019: Bejelentették – véget vetnének a NŐK 40 Plusz programnak

Nők 40+ program 2019: Bejelentették – véget vetnének a NŐK 40 Plusz programnak

NŐK FIGYELEM! AZ ÓRIÁSI MUNKAERŐHIÁNYRA VALÓ TEKINTETTEL ELTÖRÖLNÉK A NŐK KORKEDVEZMÉNYES NYUGDÍJÁT!

AZ OECD vagyis a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet jelentést adott ki, melyben értékelte Magyarország jelenlegi helyzetét, haladását, a gazdagsági folyamatokat melyek jelenleg zajlanak! Összességében azt írták, hogy jó irányba halad az ország, sok ajánlásnak tettünk eleget és fejlődünk, viszont a szervezet egy nagyon durva javaslattal állt elő.

Az nem titok senki számára, hogy Magyarországon nagyon nagy a munkaerőhiány és ennek csökkentéséért mindenképpen kell tenni valamit, mert nem lesz jó vége.

Nos ezt az OECD is így gondolja, véleményük szerint nagyon sok nyugdíjast kell visszahozni a munkába, de nem akárhogyan!

 

MEG KELL SZÜNTETNI A NŐK 40 PLUSZ programot, vagyis a nők korkedvezménnyel történő nyugdíjazását.Tény,a mi tény, hogy nagyon sok életerős, munkáját tökéletesen, nagy tapasztalattal végezni tudó hölgy megy ezzel a programmal nyugdíjba, de ez a magyar kormány ajándéka volt a magyar asszonyoknak, amit most el akarnak töröltetni!

AZ OECD elismerését fejezte ki a a nyugdíjkorhatár 65 évre emelését illetően 2022-ben. (Ez azt jelenti, hogy az 1957-ben születettek már 65 évesen mennek nyugdíjba, de a korhatár emelése az 1952-ben születetteknél kezdődik.

AZ OECD szerint az idősebb embereknek is a magyar munkaerőpiacon kell maradniuk!

AZ OECD SZERINT AMIN MAGYARORSZÁGNAK VÁLTOZTATNIA KELL >>>

1. el kell törölni végleg a NŐK 40 Plusz programot
2. Folyamatosan emelni kell a nyugdíjkorhatárt, ahogyan a várható élettartam is emelkedik
3. Támogtaást kell adni az élethosszig tartó tanuláshoz, hogy a nyugdíjasok is hatékonyabban dolgozhassanak

A cikk a hvg.hu értesülése alapján készült.

2 Comments on "Nők 40+ program 2019: Bejelentették – véget vetnének a NŐK 40 Plusz programnak"

  1. Családalapitás, gyereknevelés ,házi munka ,munkahelyen valo helyt állás, ha beteg a gyerek ,ha beteg a szülö vagy a nagy szülö ,sehogy nem veszik figyelembe hogy egy nö mennyit van talpon , mennyit tesz egy olyan nö meg a családjáért aki esetleg özvegyen marad és ugy neveli a gyermekeit , dolgozik hogy feltudja nevelni tanittatni , munkába eltudjon helyezkedni , és nem becsülik meg ,azt a nöt sem aki a hazának több férfit szül , mert nem adnak tiszteletet egy nönek sem ,csak éjt nappalá dolgozzon hogy más jol járjon.
    Elvenni még azt a kis reményt is hogy 40 évi munkában eltöltött idö után , sokszor egybe függö napok után dolgozni , mert beteg volt a gyerek/ek/ és ezt senki nem számolja ezt fel.Köszönjük hogy igy elbánnak a nökkel, Ja és még igy is kevesebb a nyugdij mert csak fele összegét adják ami járna

  2. Szénàsi Zoltànné | 2019-02-04 at 21:29 |

    Sajnos,az 1960 -as èvekben szúletettek szívmak megint!!! Nem gondoljæk ez diszkriminacio??undorító az egesz!!Afdig akarnak dolgoztatni mīg fel nem bukunk!!köszi magyar ællam

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


tizenhat + 4 =

error: Content is protected !!