Megdöbbentő! Így néz ki most Zámbó Jimmy sírja!

Megdöbbentő! Így néz ki most Zámbó Jimmy sírja!

Megdöbbentő! Így néz ki most Zámbó Jimmy sírja! Kétszer adott telt házas koncertet a Budapest Sportcsarnokban, először 1998. december 28-án, másodszor 1999. november 21-én.

Élete során 12 lemezt adott ki, emellett ugyanennyi jelent meg halála után. Rengeteg díjat is kapott, többek között az év énekese is lett, övé volt “Az év albuma” és “Az év legjobb lemeze” elismerés is, halála után, pedig Csepel díszpolgárává avatták.

Rezsicsökkentés 2023! >>

Hiába telt el majdnem 23 év Zámbó Jimmy halála óta, családja és barátai mellett, a rajongók sem feledik emlékét. Mindenszentek alkalmából rengetegen látogattak ki a Csepeli temetőbe, hogy leróják tiszteletüket a Király előtt. A fehér márványból készült sírhelyet mécsesek, virágok borítják, illetve helyet kapott egy koronát megformáló, gyönyörű koszorú is. A sírhoz nehéz odaférkőzni, minden pillanatban érkezik valaki, hogy megemlékezzen az énekesről.




Rengetegen emlékeztek meg róla, és látogattak el a nyughelyhez, de virtuálisan is lehetőség volt gyertyát gyújtani érte. A kód leolvasása után a temetőbe látogatók mobilján megelevenedik Jimmy élete és munkássága, szövegek, fotók és videók formájában. Sőt, aki szeretne, vörös rózsát vagy fehér krizantémot helyezhet el, de még mécsest is gyújthat és írásos részvétnyilvánításra is lehetőség nyílik a virtuális felületen.

A sír látványa nagyon megható:

Így néz ki most! >>

error: Content is protected !!