Tóth Gabi élőadásban csókolózott új párjával!

Tóth Gabi élőadásban csókolózott új párjával!

Tóth Gabi élőadásban csókolózott új párjával! Sokan értetlenül állnak az előtt, hogyan is lehetett ezt megtenni Krausz Gáborral, de az elmúlt hónapok történései után valóban nem lehet meglepődni Tóth Gabi lépésein.

Tóth Gabi és táncos szerelme, Papp Máté Bence előadta a Sztárban sztár leszek! színpadán Tóth Gabi új számát. A keresztény értékeket képviselő énekesnő nyáron jelentette be, hogy elhagyja férjét, majd másnap már nyilvánosan mutatkozott a Fricska zenekar táncosával.

Változik a munka törvénykönyve 2024. január 1-től! >>

A legtöbben sejtették, hogy a nagy hallgatás után Tóth Gabi azért igyekezni fog visszaszerezni az emberek szimpátiáját, amit először új számával, majd vasárnapi Sztárban sztár leszek! produkciójával próbált meg.

Az „Átkozott nyár” című számát ugyanis egy táncelőadással adta elő, méghozzá arcpirítóan fiatal új barátjával. A közönség éljenzett, ám az internet népe pillanatok alatt szedte szét a celebet és az előadását. Krausz Gábor rajongói pedig egyenes rosszul voltak attól, hogyan rúghatott még egyet exébe az énekesnő.




A produkció közben táncoltak egymással, miután pedig a dal véget ért, meg is csókolták egymást a TV2 stúdiójában. „Nem volt könnyű ez az időszak. Ez egy nagyon kitárulkozó dal érzelmileg. Nem nagyon beszéltünk és nem nagyon mutatkoztunk ebben a pár hónapban. Ebben a dalban szerettük volna megmutatni és elmondani azt, hogy mi történt velünk” – nyilatkozta az előadást követően Tóth Gabi.

Papp Máté Bence az adásban, úgy fogalmazott: nehéznek találta a gondolatot, hogy az énekesnővel táncoljon, saját bevallása szerint ugyanis mindig is el akarta őt egy kicsit bűvölni a tánccal, de úgy érzi, a produkciójukban minden jött magától.

A produkció:

error: Content is protected !!