Egy nap alatt elkapkodhatják – olcsóbban tér vissza a Lidl polcaira!

Egy nap alatt elkapkodhatják – olcsóbban tér vissza a Lidl polcaira!

Több mint ötezer forinttal olcsóbb lesz, mint tavaly.

Visszatér a Lidl polcaira a karácsony egyik slágerterméke. A tavaly nagyon kapós játékkonyha egy év után, november 16-án lesz újra kapható – kivéve a kisebb boltokat, ahol nincs non-food értékesítés.

Eddig érdemes várni a tankolással! >>

Ráadásul a fából készült játék 5.555 forinttal olcsóbb lesz, tartozékokkal együtt 24.444 forintba kerül majd.

A üzlet karácsonyi katalógusában azonban felhívja a vevők figyelmet, hogy az akciós termékek már az értékesítés legelső napján elfogyhatnak.



Nagyon keresettek a játék konyhai eszközök és ételek, melyek ezúttal is szuper árat kaptak. Mindezek mellett az elmaradhatatlan babák és játékfigurák, a különféle játékautók és játékvonatok mellett hangszerek és gyermek hangszerkészletek, szerszámok, takarítóeszközök és plüssök is elérhetőek lesznek, melyek nem csak magas minőségűek, hanem az áruk is kiváló.

A Lidl a karácsonyhoz közeledve minden évben számos terméket kínál vásárlóinak, hogy varázslatossá tegye a várakozást és a készülődést, valamint az ünnep alatt finom ételek és italok kerülhessenek az asztalra. Természetesen a gyermekekről sem feledkezik meg az áruházlánc, és a játékok széles kínálatában kicsiktől a nagyokig mindenki megtalálhatja a kedvencét.

error: Content is protected !!