December elején 6 csillagjegy milliomossá válik – Ők azok!

December elején 6 csillagjegy milliomossá válik – Ők azok!

December elején  6 csillagjegy milliomossá válik, ők azok!

(Friss híreink)

Ikrek: Az Ikrek csillagjegy szülöttei december elején egy váratlan pénzügyi lehetőséget kapnak. Amely megváltoztathatja az életüket. Lehet, hogy egy régi adósságot fizetnek vissza nekik, egy örökséget kapnak, vagy egy sikeres üzletet kötnek. Bármi is legyen az, az Ikreknek érdemes kihasználniuk ezt a szerencsés időszakot. És befektetniük a jövőjükbe.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Készpénzt tart otthon? – Nagy bajba kerülhet miatta! >>

Mérleg: A Mérleg csillagjegy szülöttei december elején egy nagyvonalú ajándékot kapnak valakitől. Aki nagyon szereti őket. Lehet, hogy a partnerük, a családjuk, vagy egy barátjuk lepi meg őket egy drága tárggyal. Egy utazással, vagy egy nagy összeggel. Bármi is legyen az, a Mérlegnek érdemes elfogadniuk ezt a gesztust, és hálásnak lenniük az adakozó személynek.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Skorpió: A Skorpió csillagjegy szülöttei december elején egy nagy pénznyereményt zsebelhetnek be, ha játszanak a szerencsejátékokkal. Lehet, hogy egy lottószelvénnyel, egy kaparós sorsjeggyel, vagy egy kaszinóban nyernek egy nagy összeget. Bármi is legyen az, a Skorpiónak érdemes óvatosnak lenniük, és nem elszórniuk a pénzt. Hanem okosan gazdálkodni vele.

Akár 1500 Ft-ba is kerülhet a bejgli – Mutatjuk hol mennyit kell fizetned érte! >>

Nyilas:

A Nyilas csillagjegy szülöttei december elején egy nagy pénzügyi sikert érhetnek el a munkájukban, ha kitartóak és ambiciózusak. Lehet, hogy egy előléptetést, egy fizetésemelést, vagy egy bónuszt kapnak. Amiért jól teljesítettek egy fontos projektben. Bármi is legyen az, a Nyilasnak érdemes büszkének lenniük a teljesítményükre, és továbbra is keményen dolgozniuk a céljaikért.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!




Vízöntő: A Vízöntő csillagjegy szülöttei december elején egy nagy pénzügyi támogatást kapnak egy olyan szervezettől, amelynek a céljaihoz csatlakoznak. Lehet, hogy egy alapítványtól, egy egyesülettől, vagy egy szövetségtől kapnak egy ösztöndíjat, egy pályázatot, vagy egy támogatást, amiért valamilyen társadalmi, kulturális, vagy tudományos ügyet képviselnek. Bármi is legyen az, a Vízöntőnek érdemes elkötelezniük magukat a küldetésük mellett, és hasznosan felhasználniuk a pénzt.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Halak: A Halak csillagjegy szülöttei december elején egy nagy pénzügyi meglepetést kapnak egy olyan személytől, akit régóta ismernek, de nem számítanak rá. Lehet, hogy egy régi ismerős, egy távoli rokon, vagy egy titkos rajongó küld nekik egy nagy összeget, egy értékes tárgyat, vagy egy ritka gyűjteményt. Bármi is legyen az, a Halaknak érdemes kinyitniuk a szívüket, és megbecsülniük ezt a kedves gesztust.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

error: Content is protected !!