Brutális autóbusz baleset történt – Többen megsérültek!

Brutális autóbusz baleset történt – Többen megsérültek!

Brutális autóbusz baleset történt – Többen megsérültek! Frontálisan ütközött egy személygépkocsi és egy menetrend szerint közlekedő autóbusz az 51-es főút 32-es kilométerénél, Kiskunlacháza térségében. Az ütközésben egy kamion a busz oldalának csapódott – mondja.

(Friss híreink)

Menetrend szerinti Volánbusz, személyautó és kamion ütközött. Több súlyos és könnyű sérült van a helyszínen – közölte a ráckevei önkormányzat tűzoltósága.
A műszaki mentést a szigetszentmiklósi hivatásos, a ráckevei önkormányzati és a délegyházi önkéntes egység végzi; a személyautót áramtalanították.A helyszínre a mentők is kiérkeztek, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.
Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője lapunk megkeresésére elmondta, a buszon és a személyautóban is öten utaztak. A baleset körülményeiről elmondta:

egy férfi által vezetett busz valószínűleg nem tartott kellő követési távolságot egy előtte balra kanyarodó tehergépkocsi mögött, ezért a vele való ütközést, hogy elkerülje, áttért a menetiránya szerinti baloldali forgalmi sávba, ahol öszeütközött egy személyautóval.

error: Content is protected !!