Szomorú hírek érkeztek Lagzi Lajcsi állapotáról – Így van most a mulatóskirály!

Szomorú hírek érkeztek Lagzi Lajcsi állapotáról – Így van most a mulatóskirály!

Szomorú hírek érkeztek Lagzi Lajcsi állapotáról – Így van most a mulatóskirály! Lagzi Lajcsi idén egyedül, a börtönkórházban tölti majd a karácsonyt, a szerettei ugyan küldhetnek neki csomagot, de élelmiszert nem, így a megszokott karácsonyi fogásokat mellőznie kell.

Galambos Lajos majdnem 8 hónapja kezdte el a 3 év 6 hónapos börtönbüntetése letöltését Baracskán. Ám a bevonulása óta az egészségi állapota folyamatosan romlott, a Bors most arról ír hogy a mulatóskirály étkezési nehézségekkel küzd. Tovább fogyott és egyre erőtlenebb.


Mint kiderült Lagzi Lajcsi idén egyedül, a börtönkórházban tölti majd a karácsonyt, a szerettei ugyan küldhetnek neki csomagot, de a megszokott, otthoni ételeket mellőznie kell. Egy friss rendelet kimondja ugyanis, hogy a raboknak tilos élelmiszert beküldeni.

A legjobb ajándék, sajnos azt kell mondjam, a pénz. Abból tud vásárolni magának ennivalót, ha arra van igénye. Lajos jól tartja magát, a családja rendszeresen látogatja, és biztosak vagyunk benne, hogy a jövő karácsonya már nem ilyen lesz, mint ez

– fogalmazott Dr. Csontos Zsolt, a zenész jogi képviselője.

error: Content is protected !!