Napi horoszkóp Január 12. – Kosok, Ikrek, Nyilasok, Bakok, ez a ti napotok lesz!

Napi horoszkóp Január 12. – Kosok, Ikrek, Nyilasok, Bakok, ez a ti napotok lesz!

Napi horoszkóp Január 12. – Kosok, Ikrek, Nyilasok, Bakok, ez a ti napotok lesz!

(Friss híreink ITT!)

Kos

Egész pénteken nagyon pörög az agyad, amitől roppant szokatlan ötleteid támadnak. Legalábbis te így ítéled meg, de ne cenzúrázd magad, engedd szabadjára a kreativitásodat, legyen szó a munkáról, valamilyen hobbiról, vagy akár a szexről. Ma még pénzt is sokkal könnyebben csinálsz.

Bika

Pénteken leginkább a pénzügyek területén tudod csillogtatni igazán a tudásod. Ha eredeti ötleted támad, mindenképpen jegyezd le, mert ez még rengeteg pénzt fialhat neked.. Ha nem is az adott pillanatban, de később meg fogod tudni valósítani.

Ikrek

Kész bolondokházára kell számítanod, ha délután hazaérsz, készülj fel. Nem a nyugalom szigete lesz, mindenki fel van paprikázva kicsit. Lüktet a levegő, lehet kibeszéletlen konfliktusok is felszínre törnek. Ha így lesz, igyekezz higgadt maradni, mert te leszel az aki rendet tud vágni ebben a káoszban.

Rák

Vissza kell fognod ma a költekezést, nem azért mert nem telik rá, hanem mert nagyon rossz vége lehet.Nem feltétlenül a pénzügyeidben, hanem nagyon furcsa módon a dolog összekapcsolódik a szerelmi életeddel. De az élet már csak ilyen furcsa dolgokat produkál.

Oroszlán

A csillagjegyednek mindig azt szokta ajánlani az asztrológia, hogy kerüld a vitákat. Ez azonban erre a napra nem igaz. Bolond világ, de ma nem hogy fel kell vállalni a vitákat, hanem akár generálhatod is őket – feltéve persze, hogy nem öncélúan cselekedsz, hanem a megoldásra törekedsz. Most tisztázhatsz rengeteg olyan kérdést, ami már régóta nem hagy nyugodni.

Szűz

Péntek után valamikor januárban áldani fogod az eget, mert akármennyire próbálnak ma feldönteni, kihozni a sodrodból, felpaprikázni, te egyszerűen kikerülöd a nyílt provokációt. Sose akard megtudni, milyen szörnyű következményei lettek volna, ha hagyod magad provokálni. Ha mégis elgyengülnél, jussanak eszedbe ezek a sorok, sok múlhat rajta!




Mérleg

Ne engedd most, hogy bárki beleszóljon a pénzügyeidbe. Eleve vitát fog generálni az egész szituáció, ráadásul sokkal jobb, ha most nálad van az irányítás. Ha a szerelmedről van szó, akkor ez rád duplán igaz, jó dolog a bizalom, fontos is, de fel kell mérni a másik korlátait. Ha ellenérzésed van, ne lepattintani próbáld, hanem mond meg mit gondolsz. Egy erős szerelem ennyit kibír azért.

Skorpió

Nyisd ki a világodat, hogy új emberek léphessenek be rajta. Ez lehet őrültségnek hangzik, és komoly kockázatot is jelent, de csak így érdemes élni, hagyd a gumódat meg a teknőspáncélt, merészkedj ki a csigaházból, szaladgálj a széles réteken, táncolj, nevess, szagolj bele a levegőbe. Ez nem mindig könnyű, és a mélypontokat érdemes megélni, de egy kis játék mindig közelebb visz önmagadhoz.

Nyilas

Honnan lehet tudni, hogy nem a mesterséges intelligencia, vagy valami buta copy-paste írja a horoszkópot? Hát a rengeteg elütésből, helyesírási hibából. Épp ez mutatja meg, hogy csak emberek vagyunk, és ma neked is erre a tanulságra lesz szükséged. Jegyezd meg, lehet hibázni, ettől még nem mindig leszel rossz ember. Minden a következő lépéstől függ.

Bak

Egy nehéz hét után másra sem vágysz, csak egy kis nyugira. Imáid meghallgattatnak, mert mert a hétvégét sem kell megvárnod, már ma is nyugisabb napod lesz. Fontos viszont, hogy használd ki az időt, pihenj, töltődj, és ne vállalj kéretlen feladatokat. Ha arról van szó, most a gyereket is nyugodtan passzold le, ugyanakkor néha lehet, hogy pont ők töltenek fel életenergiával. A döntés a tiéd.

Vízöntő

Ma könnyen megeshet, hogy a szomszédoddal kerülsz valamilyen komolyabb konfliktusba, még ha próbáljátok is a szőnyeg alá söpörni a dolgot, mindkettőtökben ott fog lapulni valami feszültség. Próbáld megbeszélni a pároddal, a szerelem olykor tisztábban lát, mint gondolnánk.

Halak

Pénteken könnyen megeshet, hogy nehezedre esik a koncentráció, máshol jársz, el vagy varázsolva. Ezt mások furcsának találhatják, de most ignoráld őket, megvan ennek is a helye és a haszna. Semmire nem jutnál, ha sosem néznél messzebbre. Tévedés azonban, hogy az induláshoz erőt kell gyűjteni: elég elindulni!

error: Content is protected !!