Fontos változás érkezik Februártól a Penny üzleteiben – Minden vásárlót érint!

Fontos változás érkezik Februártól a Penny üzleteiben – Minden vásárlót érint!

Fontos változás érkezik Februártól a Penny üzleteiben – Minden vásárlót érint! A PENNY Magyarország és a Munch országszerte elérhetővé teszi az élelmiszermentő szolgáltatást. A teljeskörű lefedettség február 12-ig valósul meg, így minden vármegye lakói fenntartható módon spórolhatnak majd.

( További híreink )

Az elmúlt kilenc hónapban 17 ezer vásárló már 41 ezer alkalommal, összesen 53 ezercsomagot mentett meg a kidobástól: most újabb lépést tesz az üzletlánc a fenntarthatóságért, ugyanis 2024. január 29-én hat, majd február 12-én további hat vármegye üzletei csatlakoznak a Munch ételmentő platformhoz. Így február közepétől minden vásárló minimum 50 százalékkal kedvezményesebb áron juthat zöldség és gyümölcs, valamint vegyes ételcsomagokhoz. Ezek megvásárlásával pedig nem csupán jelentős összegeket takaríthatnak meg, de az élelmiszerpazarlás ellen is tehetnek a vásárlók.

Büszkék vagyunk rá, hogy kevesebb mint egy év leforgása alatt tudjuk országosan elérhetővé tenni a PENNY és a Munch együttműködését. Szerencsére az élelmiszermentő szolgáltatás egyre népszerűbb a vásárlóink körében, így bízunk benne, hogy az összes vármegyében hasonlóan nagy sikere lesz.



– mondta el az együttműködés kiterjesztéséről Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.

Az érdeklődők a Munch alkalmazáson keresztül egy úgynevezett „meglepetéscsomagot” vásárolhatnak meg, amelyet az előzetesen megadott idősávban a kiválasztott üzletben vehetnek át. Ezekbe a csomagokba rövid lejárati idővel rendelkező, vagy fogyasztásra még teljes mértékben alkalmas, de nem szabványos formájú, csomagolású termékek kerülnek.

error: Content is protected !!