Bejelentették a lezárásokat – Teljes tilalmat vezettek be itt, már érvénybe is lépett!

Bejelentették a lezárásokat – Teljes tilalmat vezettek be itt, már érvénybe is lépett!

Bejelentették a lezárásokat – Teljes tilalmat vezettek be itt, már érvénybe is lépett! Korábban már a Debreceni Egyetem klinikai központjában bejelentették a látogatási tilalmat az influenzaszerű megbetegedések miatt. Teljes látogatási tilalmat rendeltek el most péntektől a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Oktatókórház valamennyi tagkórházának összes fekvőbeteg-ellátást végző osztályán is az influenzaszerű megbetegedések emelkedő száma miatt.

Az influenzaszerű megbetegedések emelkedő száma miatt teljes látogatási tilalmat rendeltek el péntektől a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Oktatókórház valamennyi tagkórházának összes fekvőbeteg-ellátást végző osztályán – közölte a gyógyintézmény.

Mint írták, a korlátozás a nyíregyházi tagkórházat és annak Sóstói úti részlegét. Valamint a nagykállói, a mátészalkai, a fehérgyarmati és a vásárosnaményi gyógyintézmények valamennyi gyógyító osztályát érinti. A megyei kormányhivatal népegészségügyi főosztálya által elrendelt intézkedés visszavonásig érvényes.

További friss híreink >>>

error: Content is protected !!