Friss hírek érkeztek Lagzi Lajcsiról – ekkor engedhetik ki a trombitást a börtönből:

Friss hírek érkeztek Lagzi Lajcsiról – ekkor engedhetik ki a trombitást a börtönből:

Friss hírek érkeztek Lagzi Lajcsiról – ekkor engedhetik ki a trombitást a börtönből: Nyár közepére otthon lehet Galambos Lajos: ügyvédje beadta a reintegrációs őrizet iránti kérelmet. A trombitás a boldogasszonypusztai birtokán tölti majd azt a 10 hónapot, ameddig nyomkövetőt kell viselnie.

Beadta bíróságra a reintegrációs őrizet iránti kérelmet Galambos Lajos ügyvédje. Hogy mikor érkezik rá válasz, nehéz megjósolni, hiszen ilyenkor nincs határidők közé szorítva a bíróság – mondta a Blikknek dr. Csontos Zsolt, aki szerint, ha minden rendben zajlik, és a székesfehérvári bíróság sem látja okát, hogy ne adja meg ezt az engedélyt, akkor a nyár közepén már otthon lehet a trombitás.



A kérelemben meg kellett jelölni azt a tartózkodási helyet, ahol a reintegrációs őrizet alatt a Lagzi Lajcsi tartózkodik majd, a boldogasszonypusztai otthonát írták be lakcímként, így oda kell majd elvonulnia, miután kiszabadult. Ezzel az is biztossá vált, hogy hiába árulja évek óta milliárdokért a birtokot, nem sikerült rajta túladnia…

Ügyfelemnek nyomkövetőt kell majd viselnie a bokáján, amivel a nap huszonnégy órájában ellenőrizni tudják, valóban otthon tartózkodik-e. Persze, bizonyos időre hetente kétszer elhagyhatja majd a lakhelyét, ilyenkor vásárolni mehet vagy éppen orvoshoz, mert azt se felejtsük el, hogy továbbra is komoly egészségügyi problémákkal küzd. De nagy valószínűséggel az elkerülhetetlen műtéti beavatkozásokat már nem a börtönkórházban, hanem idekint végzik majd el rajta

– mondta Lagzi Lajcsi ügyvédje. A reintegrációs őrizet 10 hónapig tart majd, s amint azt letudta, lekerül a lábáról a nyomkövető, onnantól már tényleg szabad embernek mondhatja magát. Hozzátette, Galambos Lajos hangulata egyre jobb, miután valóban elérhető közelségbe került számára az a pillanat, amikor elhagyhatja a bv-intézetet.

error: Content is protected !!