Site icon News7

Így változik meg az élet 2024 június 1-től Magyarországon, ezt vezetik be!

Így változik meg az élet 2024 június 1-től Magyarországon, ezt vezetik be!

Így változik meg az élet 2024 június 1-től Magyarországon, ezt vezetik be! Június 1-től átmenetileg szünetel a fekvőbeteg-ellátás a Veszprém Vármegyei Csolnoky Ferenc Kórház urológiai osztályán – közölte Lang Zsuzsanna, a kórház megbízott főigazgatója.

További friss híreink

„A vármegyei és városi kórházak közötti együttműködés révén minden fekvőbeteg-ellátásra szoruló beteg számára biztosított lesz az ellátás. Intézményünk a honlapján, közösségi médiafelületein, valamint a háziorvosokon keresztül folyamatosan tájékoztatja a lakosságot az ellátással kapcsolatos tudnivalókról. Az intézmény munkatársai mindent elkövetnek azért, hogy a fekvőbeteg-ellátás mielőbb zavartalanul folytatódhasson a kórházban” – írta a főigazgató a Telex kérdésére. A fekvőbeteg-ellátással kapcsolatos háttéregyeztetések jelenleg is zajlanak.




A lap arról ír, hogy az urológián kezelt betegek számára a járóbeteg-ellátás továbbra is biztosított. A sebészeti osztállyal együttműködve heti két napon egynapos sebészeti ellátást is nyújtanak.

Bizonytalan ideig szünetel a szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg-ellátás Keszthelyen

Mint ahogy azt megírtuk, Keszthelyen a szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg-ellátás szünetel, az átmeneti időszak alatt a lakókat négy másik településen látják el. A döntést az intézmény vezetősége nem indokolta.

Azt közölték, hogy a járóbeteg-ellátást és az egynapos beavatkozásokat változatlanul biztosítják, míg a fekvőbetegek ellátásának folytonossága érdekében a térség négy kórházával kötöttek megállapodást. A szünet ideje alatt így




  • a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórházban,
  • a Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórházban,
  • az Ajkai Magyar Imre Kórházban
  • és a Somogy Vármegyei Kaposi Mór Oktató Kórházban

fogadják a települések lakóit.

Exit mobile version