Telekom ügyfelek figyelem – Ezt egész nyáron díjmentesen adja ügyfeleinek a szolgáltató:

Telekom ügyfelek figyelem – Ezt egész nyáron díjmentesen adja ügyfeleinek a szolgáltató:

Telekom ügyfelek figyelem – Ezt egész nyáron díjmentesen adja ügyfeleinek a szolgáltató: A Telekom közölte a jó hírt: idén nyáron is ingyenes lesz.

A Magyar Telekom idén tovább folytatja több éves hálózatmodernizációs programját. Amelynek célja a korszerűsítés, a szolgáltatásminőség fenntartása és fejlesztése. Valamint a kapacitásnövelés az ügyfelek beszélgetési és mobilinternetezési igényeinek folyamatos növekedésének figyelembevételével. Idén nyártól a lakosságszám-arányos kültéri 5G lefedettség már megközelíti a 67 százalékot. Valamint kihasználva a modernizált hálózat nyújtotta lehetőségeket és a VoLTE képesség terjedését, a lakosságszám-arányos 5G kültéri lefedettség a Balaton körül pedig idén nyártól 90 százalék feletti szintet ér el.




A szolgáltató idén nyáron is úgy döntött, hogy ingyenessé teszi az egyik népszerű szolgáltatását az ügyfelek számára. A napokban közölték a jó hírt, hogy Budapesten, vármegyeszékhelyeken, számos vidéki városban és községben, valamint a Balaton, a Velencei-tó és a Tisza-tó körül is elérhető 5G hálózatukat június 3-a, hétfőtől egészen szeptember 15-éig mobilinternet-szolgáltatással és 5G-képes készülékkel rendelkező ügyfelei ingyenesen vehetik igénybe.

A havidíjas mobilelőfizetőinek automatikusan, a Domino ügyfelek számára pedig a Telekom alkalmazáson történő aktiválást követően válik majd elérhetővé az 5G. A Telekom műszaki vezérigazgató-helyettese azt mondta, hogy szeretnék az 5G élményt minél több ügyfelük számára elérhetővé tenni. És a magyar kormánnyal aláírt közös nyilatkozat értelmében 2026-ra a lakosságszám-arányos kültéri 5G lefedettséget közel 99 százalékra fogják növelni.




A Telekom hosszú távú célja, hogy a digitalizáció segítségével tuningolják Magyarországot: támogatást, digitális jóságokat adjanak az ügyfeleknek. Amelyek segítségével lépésekben haladva fejleszthetik az életüket. Annak érdekében, hogy minél több emberhez juttassák el a digitalizáció vívmányait, a nyár folyamán elérhetővé teszik ügyfeleik számára az 5G hálózatukat.

error: Content is protected !!