Most jött a szomorú hír – Beigazolódott, amitől mindenki félt, válik a hercegi pár!

Most jött a szomorú hír – Beigazolódott, amitől mindenki félt, válik a hercegi pár!

Sajnos igaz a hír.

( Friss híreink )Sokan suttogták már, de most már hivatalos. Diana hercegné öccse, Spencer 9. grófja és harmadik felesége válnak. A szomorú hírt maga Charles Spencer erősítette meg, aki így fogalmazott válásával kapcsolatban:

Most a gyermekeimnek és az unokáimnak szentelem majd az életemet, és minden jót, sok boldogságot kívánok Karennek a jövőre nézve.

A gróf és Karen Gordon 2011 júniusában kötötték össze az életüket, és sokan úgy vélték, hogy Charles Spencer végre megtalálta élete párját harmadik feleségében. A válásuk híre is sokkolta a rajongókat, különösen azért, mert a válás oka is komoly.Külföldi lapok szerint Charles és Karen házassága az elmúlt években romlott meg nagyon a gróf A Very Private School című memoárja miatt, amelyben részletesen beszámolt az internátusban elszenvedett fizikai és szexuális bántalmazásokról.

A válás híre napokkal azután érkezett, hogy Karen bejelentette szeretett édesapja halálát, akinél Alzheimer-kórt diagnosztizáltak; és felfedte, hogy a kanadai Vancouver-szigetre utazott, hogy támogassa a családját ebben a nehéz időszakban.

error: Content is protected !!