Napokon belül fizetős lesz- ennyibe fog kerülni a Facebook Magyarországon!

Napokon belül fizetős lesz – ennyibe fog kerülni a Facebook Magyarországon!

( Friss híreink itt )

Napokon belül fizetős lesz – ennyibe fog kerülni a Facebook Magyarországon! A Meta hétfői közleménye szerint az alakuló uniós szabályozásoknak eleget téve ajánlják fel az új, előfizetéses verziót. Ahogy írják, hisznek az ingyenes, reklámokkal támogatott netes működésben is, ezért a személyre szabott szolgáltatásaik és termékeik továbbra is elérhetőek lesznek mindenki számára.

(Friss híreink)

App vagy böngésző, nem mindegy

A Meta ígéri, hogy bárki bármilyen változatot is használ, az adatai biztonságban lesznek a GDPR szabályai szerint,

az előfizetést választó felhasználók információit pedig nem használják fel hirdetésekhez.




Az előfizetés ára Európán belül 9,99 (3817 forint) és 12,99 (4963 forint) euró között fog mozogni: asztali gépről az olcsóbb, mobileszközről a drágább verziót kell majd kifizetni (a Google vagy az Apple alkalmazásboltjain keresztül letöltött appos verzióra rászámolják, amit a két cég lehúz magának). Emellett 2024 márciusig az előfizetés minden metás Fiókközpontban összekötött fiókra vonatkozik majd. Később viszont minden újonnan bekapcsolt reklámmentes fiók a böngészős vagy appos használattól függően hat, illetve nyolc euróba fog kerülni.

A hamis választás szabadsága

A reklámmal ingyenes vagy olcsóbb. Reklám nélkül valamilyen fizetőkapuval elérhető verziók felkínálásával a közösségi felületek mellett a streaming platformok is kísérleteznek. Szeptember végén már a Netflix, Max és Disney után az Amazon is bevezeti a reklámokat, a Youtube pedig a reklámblokkolók ellen igyekszik lépéseket tenni.

error: Content is protected !!