Ha te is vettél ilyet a Tescoban ne edd meg!

Ha te is vettél ilyet a Tescoban ne edd meg!

Ha te is vettél ilyet a Tescoban ne edd meg! Tatabányán, a Tesco áruházában rendkívüli eset történt, amikor kukacok jelentek meg a Lindt Nuxor bonbonok dobozain.

A helyi hírportál, a kemma.hu által megosztott videó tanúsága szerint körülbelül hét, mintegy egycentis fehér kukac mászott az édességeket tartalmazó dobozokon.

Fontos tudnivalók a maszkviselésről! >>

A felvétel láttán azonnal beindultak a vizsgálatok annak érdekében, hogy kiderüljön, hogyan kerülhettek a kukacok a csokoládécsomagokba. Bár az okok még nem tisztázottak, elképzelhető, hogy a bonbonokban található törökmogyoró lehetett a vonzó tényező, amely vonzotta a rovarokat.

A Tesco azonnal cselekedett a probléma észlelése után, és kivonta a terméket a forgalomból, majd megsemmisítette azt.

Ezt követően a tatabányai áruházban fertőtlenítő takarítást végzett a személyzet.Hozzátették, hogy a videón látható termék beszállítójával nem csak a tatabányai, hanem az ország összes üzletében együttes vizsgálatot tartanak, annak érdekében, hogy máshol se fordulhasson elő hasonló eset.

Az üzletlánc kiemelte elkötelezettségét a magas minőségű élelmiszerek biztosítása iránt, és minden szükséges intézkedést megtesz annak érdekében, hogy megőrizze vásárlói bizalmát. Az ügyben folyamatosan zajlik a vizsgálat, és a szükséges intézkedéseket meghozzák az esetleges higiéniai problémák kivédése érdekében.

A videó:

 

@drhorvathcsabaaaaa #tesco ♬ eredeti hang – Horváth Csaba

error: Content is protected !!