Jó hírt közölt a Posta, ennek sokan örülnek majd!

Jó hírt közölt a Posta, ennek sokan örülnek majd!

Jó hírt közölt a Posta, ennek sokan örülnek majd!

( Friss hírek )

Egyedülálló szolgáltatást indított el a Magyar Posta.

Magyarországon, sőt világviszonylatban is kiemelkedő fejlesztést hajtott végre a cég, ugyanis mostantól teljesen új, robotizált és automatizált logisztikai központjában üzemelteti teljes körű raktárlogisztikai szolgáltatását.

Balczó Barnabás elnök-vezérigazgató a központ átadásán többek között kiemelte: „A Magyar Posta, mint nemzeti szolgáltató szerepe kettős: egyrészt mindenki számára hozzáférhetővé kell tennie a postai szolgáltatásokat, ugyanakkor piaci szereplőként is meg kell állnia  a helyét, és  a 21. századi ügyféligényekhez igazodó szolgáltatás portfóliót kell nyújtania a lakossági és vállalati ügyfeleknek egyaránt.”


A Vállalat SMART by MPL néven elindította saját fulfillment szolgáltatását, amely egyedülálló, innovatív raktárlogisztikai megoldást biztosít üzleti partnerei számára. A szolgáltatás a rendelés összekészítése, a csomagolás és a visszáru kezelése mellett a kiszervezett raktározást is tartalmazza – írja az ATV.
Ehhez a Magyar Posta létrehozott egy új ügyfélportált is.

Az automatizálásnak köszönhetően felgyorsul a bevételezés, az árucikkek ellenőrzése, betárolása, címkézése és leltározása is. Mindez rövidebb átfutási időt jelent, hiszen a kiszervezett raktározás és a kézbesítés is egy kézben összpontosul.

ENNEK MEGFELELŐEN, A CSOMAGBAN ÉRTÉKESÍTETT SZOLGÁLTATÁSOKRA KEDVEZŐBB DÍJAZÁS HATÁROZHATÓ MEG,

a digitális platformon pedig követhető a küldemények helyzete.

error: Content is protected !!