Tömegkarambol – Több kamion rohant egymásba az M0-s autóúton, hatalmas a torlódás!

Tömegkarambol – Több kamion rohant egymásba az M0-s autóúton, hatalmas a torlódás!

Tömegkarambol – Több kamion rohant egymásba az M0-s autóúton, hatalmas a torlódás! Több kamion ütközött össze az M0-s autóút és a 7-es főút csomópontjában az M5-ös autópálya felé. Ezért a forgalmat megállították, több kilométeres a torlódás – írta a kedden délelőtt az Útinform.

A baleset során az egyik járműből nátrium hidroxid ömlött az útra. Ezért még órákig eltarthat a helyszínelés és a műszaki mentés.

Az MTI azt írja, hogy a „nézelődők” miatt az autóút másik oldalának forgalma is lassul – tették hozzá. Azt javasolták, hogy akik az M0-s autóúton akarnak haladni, az M7-es autópálya felől az M6-os autópályát, az M1-es autópálya felől pedig Törökbálintnál letérve alsóbbrendű utakat vehetnek igénybe.

Árcsökkenés – Ezeket az élelmiszereket keresd most a boltokban! >>


Az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös autópálya irányába, a 7-es főúti csomópontnál több kamion ütközött össze. A 10-es kilométernél az egész oldal forgalmát megállították, 5 kilométeres a torlódás. A nézelődők miatt pedig a szembe oldal forgalma is torlódik, közel 2 kilométeren keresztül. Akik az M0-s autóúton akarnak továbbhaladni, az M7-es felől az M6-os autópályát, az M1-es autópálya felől Törökbálintnál letérve alsóbbrendű utakat vehetnek igénybe.

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, az 34-es és a 33-as kilométer között a szalagkorlátot javítják, Gödöllő előtt 4 kilométeres a torlódás. Aki teheti, az Bag és Gödöllő között használja a 3-as főutat. Távolabb, ugyanezen az oldalon, az M35-ös autópálya csomópontjában baleset történt, a 185-ös kilométernél a leállósávon araszolnak a járművek. A 3 kilométeres torlódás már az M35-ös autópálya forgalmára is befolyással van.

error: Content is protected !!