Újabb őrület: váratlan terméket dob piacra a McDonald’s!

Újabb őrület: váratlan terméket dob piacra a McDonald’s!

Újabb őrület: váratlan terméket dob piacra a McDonald’s! Úgy tűnik, a McDonald’s betörni készül a cipőiparba, hiszen a Crocs nevű céggel együtt egész kollekciót hoz ki ikonikus karaktereivel.

A gyorsétterem ihlette termékcsaládban három klasszikus Crocs papucs és egy Crocs szandál lesz. Amelyek a McDonald’s kabalafiguráin, Grimace-en, Hamburglaron és Birdie-n, valamint a lánc klasszikus piros-sárga színösszeállításán alapulnak. A termékek mind egyedi tervezésűek lesznek.

Sorozatos leállást jelentett be a magyar bank – Mutatjuk az időpontokat!

Emellett számos McDonald’s-témájú kiegészítő is kapható lesz, amelyeket a papucsokra lehet majd erősíteni, többek között sült krumpli és a Big Mac mintában. Tematikusan kapcsolódó zoknik is megtalálhatóak lesznek a boltok polcain , ezekért 20 dollárt (7 ezer forintot) kérhetnek el a kereskedők.



A kollekció darabjai 70 és 75 dollár között mozognak, tehát 25000 forintért már a miénk lehet egy lila, grimace-os cipő. A termékek november 14-étől lesznek elérhetőek a Crocs hivatalos oldalán, illetve egyéb online felületeken – írja a CNBC.

Nem ez az első, hogy a McDonald’s a divat felé veszi az irányt, ugyanis a gyorsétteremlánc korábban már együttműködött a brit gördeszkás ruhákat gyártó PALACE céggel is. A Crocs is elemében van, hiszen szeptemberben dobták piacra a Shrek kollekciójukat és nemrég a Pixar meséje, a Verdák is inspirált egy papucsot.

error: Content is protected !!