Napi horoszkóp November 20.: Ingyen érkezhet valami egy jegy életébe!

Napi horoszkóp November 20.: Ingyen érkezhet valami egy jegy életébe!

Napi horoszkóp November 20.: Ingyen érkezhet valami egy jegy életébe!

Kos

Két újdonság is olcsónak vagy ingyenesnek tűnik majd a mai napon, de a kettő közül csak az egyik olyasmi, ami igazán megéri. Ne feledje, sokszor végül a legolcsóbb megoldás bizonyul a legdrágábbnak!

Bika

Bár a hétfő egy munkás-dolgos nap szokott lenni, a Bika számára ez a nap most elsősorban a családról szól. Legyen ott a családtagok számára, hallgassa meg őket, fejezze ki szeretetét jelenléttel, figyelemmel, mert egyikük számára különösen építő-gyógyító hatása van ma az ilyen közegnek. Ne feledje: szeretet=figyelem, azaz a szeretet a figyelem pozitív előjelű formája!

Tilos mégis sok magyar csinálja – 300 ezer Ft-os büntetés jár érte! >>

Ikrek

Valamit halogat ön, és ez a halogatás kissé bosszant egy személyt az ön környezetében. Amikor úgy érzi, hogy döntésképtelen, gondoljon arra is, hogy kinek származik hátránya vagy bosszúsága abból, hogy ön nem száll le a kerítésről, nem választ térfelet, nem indul el egyik irányban sem!

Rák

Valaki valami mellett kampányol, valamire fel akarja hívni az ön figyelmét, el szeretne érni önnél valamit. Jól sejti, az illető nem 100%-ig őszinte a motivációjával kapcsolatban, de vigyázzon: ez nem jelenti azt, hogy ez a személy rossz szándékkal járna el. Könnyen lehet, hogy nyomós oka van arra, hogy ne mondjon el olyasmiket, ami egyébként az ön számára úgyis irreleváns lenne.

189 ezer forintot kap több tucat magyar család! >>

Oroszlán

A mai napon egy folyamat feléhez ér el. Mint régen a hanglemez vagy a kazetta hallgatásakor: ma egy kis szünetet kell tartani, megfordítani a hanghordozót, és hamarosan folyik minden ugyanúgy tovább, de már a B oldallal.

Szűz

Nem lesz ez egy különösebben embert próbáló nap, ráadásul ami nehézség mégis adódik, azon valami vagy valaki átsegíti önt. Szinte érzi majd, hogy felemelik, hogy megkönnyebbül, és szinte átrepül az akadály fölött.



Mérleg

Túl sok energiáját veszi el ma valami, amiről utólag (vagy talán közben is) úgy fogja érezni, hogy ennyit nem ért meg, felesleges volt kizsákmányolnia saját magát… ezért! És bár a negatív mérlegben igaza van, azért ne felejtse el, hogy mindezzel együtt volt azért pozitív hozadéka az erőfeszítéseinek, szóval ha ennyire drága volt ez az eredmény, érdemes megbecsülni!

Skorpió

Valaki ki akarja használni a jóhiszeműségét. Vigyázzon, mert akár meg is bánthatja az illető. Semmiképp se okolja saját magát azért, ami történik, mert ön csak jót akart, de sajnos vannak emberek, akik ezt a jóságot inkább kihasználják, és nem megbecsülik.

Nyilas

A mai nap egy izgalmas-lelkesítő fellángolást hoz a Nyilas életébe. Az érdeklődése-intuíciója ma egy új irányba vezeti – feltéve, hogy ön hajlandó utánamenni, engedélyt tud adni saját magának egy kis kalandozásra annak ellenére, hogy hétfő van. Tudnia kell azonban, hogy vagy most, vagy valószínűleg soha: ez a fellángolás, ez a láz előreláthatólag csak egy napig tart majd, holnap valószínűleg nem fog ennyire érdekesnek vagy fontosnak tűnni ugyanez a dolog.

Bak

A mai nap egy preferenciaváltozást hoz majd a Baknál. Eddig mindig egy bizonyos dolgot részesített előnyben, de ma úgy alakulnak a dolgok, hogy ezúttal a másik opció lesz a kívánatosabb. Ne ütközzön meg ezen, és ne ragaszkodjon a korábbi opcióhoz puszta hagyománytiszteletből vagy merevségből!

Vízöntő

Ma igen változó lesz a Vízöntő hangulata, és ez nagy részben annak lesz köszönhető, hogy amíg egy barátja feldobja, egy másik inkább lehúzza. Van ez néha így: minél közelebb áll hozzánk valaki, annál nagyobb hatással van ránk az illető hangulata.

Halak

Tudnia kell, hogy ön ma valaki más beszélgetésében kerül majd szóba témaként, méghozzá kifejezetten pozitív előjellel, kedves-szerető szövegkörnyezetben. Igen, amikor jót tesz, annak akkor is megvannak a hatásai-utórezgései, amikor ön nincs jelen. Igen, kedves Halak, a mai nap is megmutatja, hogy jónak lenni jó.

error: Content is protected !!