Egy nap alatt kétszer is kirabolták a népszerű influenszert – Milliós a kár!

Egy nap alatt kétszer is kirabolták a népszerű influenszert – Milliós a kár!

Egy nap alatt kétszer is kirabolták a népszerű influenszert – Milliós a kár! A youtuber késő éjszaka fedezte fel először a betörőt, azonnal hívta a rendőröket. Ekkor még nem sikerült elkapni, de pár órával később újra próbálkozott.

(Friss hírek)

Az ismert influenszer a közösségi oldalán, egy 24 órán keresztül elérhető Instagram-sztoriban jelentette be, hogy betörtek hozzájuk, a betörőt pedig el is kapták.

Később egy hosszabb videót is feltöltött a bűncselekményről a YouTube-csatornájára, a ZSHOWtime-ra, amelyben elmesélte érzéseit a szörnyű eseménnyel kapcsolatban.




Minden ki volt ömölve, szétdobálva, szétszórva, megrongálva, eldöntve, fölrúgva– mesélte Zsolt, aki azt is elmondta, az okozott károk miatt, akkora gyomorgörcse volt, amilyet még eddigi életében nem érzett.

Riasztás jött ma estére – 15-20 centis hó, járhatatlan utak, hófúvás! >>

A rendőrök hajnalig helyszíneltek, felvették Zsolték vallomását, és nagyon empatikusak voltak, de a kár milliós nagyságrendű, hiszen az influenszer és férje ott tárolták éttermükhöz az alapanyagokat, gépeket, üdítőket, hűtőket, ipari berendezéseket és személyes dolgokat is, így dekorációkat, nyári ruhákat és egy biciklit is. Ezek közül a betörők amit értek, azt el is vitték.

„Annyira örülnék, ha most is azért választottam volna egy ilyen erős címet a videónak, hogy beharangozzak valami fontos témát, vagy valami edukatív dologra hívjam fel a figyelmet, de nem, sajnos nem, tényleg betörtek hozzánk, és tényleg elfogtuk a betörőt, konkrétan tetten értük, mint egy filmben. Nagyon kemény!”

– mondta a videóban Osváth Zsolt.

error: Content is protected !!