Leállás az OTP Banknál – Minden ügyfél érintett, itt a pontos dátum!

Leállás az OTP Banknál – Minden ügyfél érintett, itt a pontos dátum!

Leállás az OTP Banknál – Minden ügyfél érintett, itt a pontos dátum!

Az OTP Bank fontos közleményt tett közzé, amely szerint december 9-én és 10-én bizonyos szolgáltatásaik nem lesznek elérhetőek fejlesztési okokból.

(Friss hírek)

Az intézkedés a bank rendszerének további fejlesztését és a szolgáltatások minőségének növelését szolgálja.

Így akár több százezer forintot is visszakapunk – Sokan nem is tudnak róla! >>

A pénzintézet ezen döntése alapján a tervezett karbantartások keretében december 9-én 23 órától december 10-én hajnali 2 óráig szünetelni fognak az alábbi szolgáltatások:

  • Internetbank
  • Mobilbank
  • eBIZ-szolgáltatás
  • Electra
  • SmartBróker-alkalmazás
  • OTP Bank által kibocsátott bankkártyákkal kezdeményezett internetes fizetések jóváhagyása
  • Vámpénztári rendszer


A tervezett karbantartások célja a bank rendszerének fejlesztése, a technológiai infrastruktúra további optimalizálása, valamint a szolgáltatások biztonságának és hatékonyságának növelése. Az OTP Bank mindig is elkötelezett volt az ügyfelek iránti kiváló szolgáltatás nyújtása mellett, és ezek az intézkedések is ezt a célt szolgálják.

A bank üzenete hangsúlyozza, hogy a tervezett karbantartások idején az említett szolgáltatások nem lesznek elérhetőek. Az ügyfeleknek érdemes figyelembe venniük ezt a tervezett szünetet, és szükség esetén időben intézkedniük vagy készpénzzel felkészülniük a szolgáltatások átmeneti szünetelése idejére.

Ugyanakkor fontos kiemelni, hogy a tervezett karbantartások nem érintik az összes banki szolgáltatást, és az ügyfelek továbbra is elérhetik az egyes más funkciókat. Az OTP Contact Center számlatörténethez kapcsolódó telefonos információ szolgáltatása szintén nem lesz elérhető december 10-én hajnali 1 órától hajnali 3 óráig.

Nyugdíjasok figyelem – Fontos időpont jár le hamarosan, le ne maradjon! >>

Az OTP Bank mindenkinek köszöni megértését és türelmét az előre tervezett karbantartásokkal kapcsolatban, és az ügyfeleket arra buzdítja, hogy vegyék figyelembe a bank tájékoztatásait az esetleges kényelmetlenségek elkerülése érdekében.

error: Content is protected !!