Ha te is szoktál a Tesco-ban vásárolni, erre készülj fel, minden vásárlót érint!

Ha te is szoktál a Tesco-ban vásárolni, erre készülj fel, minden vásárlót érint!

Ha te is szoktál a Tesco-ban vásárolni, erre készülj fel, minden vásárlót érint! Két évvel ezelőtt a Tesco bevezette a GetGo nevű elszámolási megoldását, egy önkiszolgáló fizetési lehetőséget. Amelyben a vásárlóknak nem kell bajlódniuk a vonalkódok leolvasásával.

(Friss hírek)
Most a Tesco tovább lép, és új technológiát vezet be az áruk automatikus elszámolásában. Amelyet az izraeli Trigóval együttműködve hoztak létre.

Az új elszámolási módszer 2021 októberében jelent meg először egy londoni Tesco áruházban kísérleti jelleggel. Ez az innováció egy további lépés a Tesco részéről az önkiszolgáló és zökkenőmentes vásárlási élmények kialakítása felé. Az új technológia a vásárlók számára könnyebbé és gyorsabbá teszi a fizetési folyamatot. Mivel nincs szükség a Tesco alkalmazásának letöltésére.

Így juthatsz 150,000 forinthoz – Hatalmas segítség ez az összeg mindenkinek! >>

A GetGo rendszer működése során az áruház számítógépei kamerák és súlyérzékelők segítségével követik a vásárlók mozgását, és eltárolják a kosaruk tartalmát. A vásárlóknak csupán a be- vagy kilépéskor kell leolvasniuk egy QR-kódot, amely összeköti őket a kosaruk tartalmával.
A rendszer így automatikusan azonosítja a vásárlót, és lehetővé teszi számukra, hogy a kijelzett vásárlási listát jóváhagyják és fizessenek, anélkül, hogy letöltenék a Tesco alkalmazást.

A kísérlet során a Tesco figyelni fogja, hogy a vásárlók milyen módon reagálnak az új lehetőségre, és tervei szerint tovább finomítja majd az elszámolási rendszert.

Fontos megjegyezni, hogy a rendszer nem alkalmaz semmilyen arcfelismerő technológiát vagy más személyes adatgyűjtést, így a vásárlók biztonságosan és anonim módon élvezhetik az újítást.
error: Content is protected !!