Nyugdíjasok figyelem – Minden nyugdíjas jogosult rá, ingyen megkapja mindenki!

Nyugdíjasok figyelem – Minden nyugdíjas jogosult rá, ingyen megkapja mindenki!

Nyugdíjasok figyelem – Minden nyugdíjas jogosult rá, ingyen megkapja mindenki! A kormány számára kiemelt fontosságú a gondoskodás a nyugdíjasokról, az idősek biztonságáról. Hangsúlyozta a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki biztos a Facebook-oldalára feltöltött videós bejegyzésben.

A kormány elindította az Európában egyedülálló Gondosóra programot. Amely egy ingyenesen igényelhető és havidíjmentes szolgáltatás. Amit minden 65 év feletti kérhet, aki szeretné, hogy a nap 24 órájában biztonságban legyen – mondta. A Gondosóra biztonságot ad a nyugdíjasnak, nyugalmat a hozzátartozónak, segítség egy gombnyomással – tette hozzá Nyitrai Zsolt.

Már több mint 400 ezren regisztráltak a gondosórára, amely a kormány által indított ingyenes szolgáltatás minden 65 év feletti polgárnak – közölte a miniszterelnök főtanácsadója a közösségi oldalán szombaton.




Nyitrai Zsolt azt ajánlja a 65 év felettieknek, hogy aki még nem regisztrált, tegye meg, hiszen mindez „gondoskodás egy gombnyomással” – fogalmazott.

Igényelni ingyenesen online a gondosora.hu honlapon lehet, illetve telefonon vagy visszahívást kérve a 061-445-0080-as telefonszámon – tudhatjuk meg a főtanácsadó Facebook-oldaláról.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő kijelentette: sok idős ember él távol a szeretteitől, akik nap mint nap aggódnak értük, a Gondosóra baj esetén azonnal segítséget nyújt, használata rendkívül egyszerű, egyetlen gombnyomás és már érkezik is a segítség.

error: Content is protected !!