Féláron vehetsz péksüteményt és zöldség-gyümölcsöket – Itt juthatsz hozzá!

Féláron vehetsz péksüteményt és zöldség-gyümölcsöket – Itt juthatsz hozzá!

Féláron vehetsz péksüteményt és zöldség-gyümölcsöket – Itt juthatsz hozzá! Magyarország egészére kiterjesztik a kedvezményt. Újabb lépéssel segíti vásárlóit a megtakarításban a magyar Aldi – erről adott ki közleményt a kiskereskedelmi lánc csütörtökön.

Ebben a bolthálózat arról számolt be, hogy mostantól

féláron kínálja az előző napi péksüteményeket és a szépséghibás zöldség-gyümölcsöket.

A döntés valamennyi magyarországi üzletére vonatkozik. A lépés egyébként nem előzmény nélküli: az áruházlánc 2023 nyarától tesztjelleggel már öt boltjában – két budapesti és három vidéki – hasonló modellt alkalmazott. Vagyis az előző nap a látványpékségekben megmaradt termékeket, illetve a szépséghibás zöldségekből és gyümölcsökből is egységcsomagokat árult kiemelkedő kedvezménnyel.

A mostani bejelentés, tehát hogy az összes magyarországi Aldi-egységre, mind a 172-re kiterjesztik a lehetőséget, a kedvező vásárlói fogadtatásnak köszönhető.

Mit lehet megvásárolni féláron az Aldiban?




(További friss híreink)

A részletekről egyelőre azt lehet tudni, hogy

  • az Aldi látványpékségekben az előző napi záráskor megmaradt pékárukat bezacskózva, 50 százalékos kedvezménnyel lehet megvásárolni,
  • és a szépséghibás zöldségekhez, gyümölcsökhöz is csomagokban, 30-50 százalékos kedvezménnyel lehet hozzájutni.

A pékárucsomagokba kizárólag egyforma sós vagy édes termékek (például csak pogácsa, csak kakaós csiga) kerülhetnek. Az „Azon melegében” feliratú papírzacskókba csomagolt termékek a látványpékségek mellett, „A nap fogása” felirat alatt kihelyezve másnap 12 óráig vásárolhatók meg.

A zöldség-gyümölcs esetében az üzletek folyamatosan válogatják a szépséghibás termékeket. Egy könnyen áttekinthető, nyitott fém kosárat naponta többször is megtöltenek a fogyasztásra még alkalmas, kevésbé szép állagú, de kiváló beltartalmú árucikkekkel.

Bernhard Haider, az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója egyúttal arra is felhívta a figyelmet, hogy az intézkedéssel nem csak a vásárlóknak kedveznek, hanem tovább csökkentik a kárba vesző élelmiszerek mennyiségét.

error: Content is protected !!