Áremelést jelentett be a Vodafone is – Ennyivel kell többet fizetned Márciustól!

Áremelést jelentett be a Vodafone is – Ennyivel kell többet fizetned Márciustól!

Áremelést jelentett be a Vodafone is – Ennyivel kell többet fizetned Márciustól! A Telekom bejelentése után most a Vodafone közölte ügyfeleivel, hogy március 1-től náluk is lesz egy 15,4 százalékos áremelés.

(További friss híreink)

A Magyar Telekomhoz hasonlóan a Vodafone Magyarország Zrt. is bejelentette. Hogy az Általános Szerződési Feltételeinek 5.6 pontjában foglalt díjkorrekciós mechanizmus alapján a publikus díjcsomagokhoz tartozó havi előfizetési díj 2024. március 1-jével maximálisan 15,4 százalékkal fog emelkedni.


A Vodafone Magyarország 2024-ben automatikusan életbe lépő, fogyasztói árindexen alapuló inflációkövető díjkorrekciója 22,01 százalékban kerülne megállapításra. Az elmúlt hónapokban bekövetkezett kedvező gazdasági változások, az inflációs ráta csökkenése miatt. És az ügyfelek anyagi terheinek mérséklése érdekében kedvezményt biztosítunk a díjkorrekció mértékét illetően. Így 22,01 százalék helyett 15,4 százalékos díjkorrekciót fogunk alkalmazni 2024. március 1-től a publikus tarifáinkat használó lakossági és üzleti ügyfelek havi előfizetési díjainak esetében – olvasható a cég honlapján.

Az ÁSZF szerint egyébként január 1-jétől 90 napon belül lehet végrehajtani a díjkorrekciót, amit a Vodafone most a periódus legkésőbbi időpontjára tett – szúrta ki a Telex.

error: Content is protected !!