Újra baj van a Messengerrel – Rengetegen tapasztalták, ITT vannak a részletek:

Újra baj van a Messengerrel – Rengetegen tapasztalták, ITT vannak a részletek:

Újra baj van a Messengerrel – Rengetegen tapasztalták, ITT vannak a részletek: Ismét hibásan működik a népszerű alkalmazás.

Több felhasználó is jelentette, hogy január 31-én megbolondult a Messenger. Amíg telefonon jól működik a népszerű csevegőalkalmazás addig a webes böngészőben furcsa eseteket produkál.A legtöbben azt tapasztalták, hogy a webböngészőben megnyitott Facebook automatikusan elkezdik betölteni a régebbi üzenetváltásokat. Mintha csak mi magunk akarnánk visszagörgetni az előzményekben. Csakhogy emiatt a legfrissebb üzenetek nem láthatók, csak akkor, amikor a felhasználó visszagörget a beszélgetés elejére.

„A Messenger automatikusan a legrégebbi üzenetre görget, és nem engedi látni a legújabbakat… Furcsa”

„Úgy tűnik, hogy ez egy gyakori probléma, azt hinné az ember, hogy tesztelik a kódfrissítéseket, mielőtt elküldik a produktív szerverekre”



„Valószínűleg a facebook most indított egy új AI-t, amely ellenőrzi az üzeneteimet, és nem engedi, hogy lássam a legutóbbi üzeneteket”
– írták a felháborodott felhasználók.

A probléma okát egyelőre nem lehet biztosan tudni, a cég nem nyilatkozott az eset kapcsán. Azonban valószínűsíthető, hogy a Facebook most indított egy új frissítést, ami megbolondulhatott.

error: Content is protected !!