Újabb lezárást jelentettek be – 1 perce érkezett a hír!

Újabb lezárást jelentettek be – 1 perce érkezett a hír!

Újabb lezárást jelentettek be – 1 perce érkezett a hír! A látogatási tilalom 2024. február 23-tól lép érvénybe a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban.

A kórház által kiadott közleményben azt írják, hogy az egészségügyről szóló törvényben meghatározott kapcsolattartási lehetőséget (súlyos, végstádiumú betegek esetében) az intézmény a megfelelő intézkedések mellett folyamatosan biztosítja. Kiskorú beteg mellett tartózkodhat a szülője, törvényes képviselője. Illetőleg az általa vagy törvényes képviselője által megjelölt személy.

A látogatási tilalom ideje alatt, a kismama mellett lehet az általa megjelölt nagykorú személy a vajúdás és a szülés alatt is, amennyiben tünet és panaszmentes. Az osztályokon kezelt betegek részére csomagot a hozzátartozók a Seregélyesi út 3. szám alatt található főportán, valamint a Seregélyesi út 16. szám alatt (a mentőállomással szemben) tudnak leadni.

A hatósági intézkedés a vármegye területén működő valamennyi fekvőbeteg-szakellátást nyújtó intézményére vonatkozik. A rendelet visszavonásig érvényes.

error: Content is protected !!