Ön is szokott a Pennyben vásárolni? Készüljön fel mert hatalmas akciót hirdettek meg!

Ön is szokott a Pennyben vásárolni? Készüljön fel mert hatalmas akciót hirdettek meg!

Ön is szokott a Pennyben vásárolni? Készüljön fel mert hatalmas akciót hirdettek meg! A Penny Market-ben most fél áron vannak az élelmiszercsomagok – Itt most féláron vehetsz élelmiszercsomagokat, mutatjuk mennyibe kerül! Már Budapest teljes területén, valamint Baranya, Békés, Csongrád-Csanád, Hajdú-Bihar, Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron, Pest és Vas vármegyékben is elérhető a PENNY üzleteiben a Munch egyre népszerűbb élelmiszermentő szolgáltatása. A 65 újonnan csatlakozó egységgel a kiskereskedelmi üzletlánc összesen már 97 boltjában kaphatók kedvezményesen.
( Friss hírek itt )

Mától a dél-alföldi országrészben, Békés és Csongrád-Csanád vármegyében található Penny üzletekben is elérhető a Munch egyre népszerűbb élelmiszermentő szolgáltatása. A 18 újonnan csatlakozó egységgel a kiskereskedelmi üzletlánc összesen már 32 boltjában kaphatók fél áron (vagy akár annál is olcsóbban) az élelmiszercsomagok.

A Penny 2023 tavaszán, egy három hónapos tesztidőszakkal 2 budapesti üzletében indította el az ételmentő csomagok kínálatát. Már júniusban további 11 fővárosi és egy gyáli egység csatlakozott. A mai nappal pedig a kiskereskedelmi üzletlánc összesen már 32 boltjában működik a Munch. Újonnan Csongrád-Csanád és Békés csatlakozott.A Munch az élelmiszermentés egy játékos formáját kínálja. Az érdeklődők a Munch alkalmazáson vagy weboldalon keresztül meglepetéscsomagokat vásárolnak meg előre, amelyeket az előzetesen megadott idősávban az üzletben vehetnek át. Ezekbe a csomagokba rövid lejárati idővel rendelkező, vagy fogyasztásra még teljes mértékben alkalmas, de nem szabványos külalakú termékek kerülnek.

A Penny üzleteiben már a tesztidőszak alatt is nagy sikert aratott a kezdeményezés. Bő négy hónap alatt a muncholók több mint 10 000 csomagot mentettek, amivel összesen több mint 15 000 000 forintot spóroltak meg. Az üzletekben kétféle csomagból választhatnak a vásárlók: zöldség-gyümölcs és vegyes meglepetés termékekből összeállított csomagokhoz juthatnak hozzá minimum 50 százalékos kedvezménnyel.

error: Content is protected !!