Most érkezett, óriási döntést hozott az Auchan! Ha ide jársz vásárolni akkor ezt feltétlenül olvasd el!

Most érkezett, óriási döntést hozott az Auchan! Ha ide jársz vásárolni akkor ezt feltétlenül olvasd el!

Most érkezett, óriási döntést hozott az Auchan! Ha ide jársz vásárolni akkor ezt feltétlenül olvasd el! Az élelmiszermentő szolgáltatás a nyár elejére várhatóan az összes üzletben működik majd.

Áprilistól a Munch szolgáltatása is bekerül az Auchan élelmiszermentő folyamatába – adta hírül az áruházlánc és a lejárat előtti élelmiszerek mentésével foglalkozó cég. Az Auchannál háromféle meglepetéscsomag lesz elérhető délutántól. Az egyikben zöldségek és gyümölcsök, a másodikban pékáru. A harmadikban pedig hűtést igénylő reggelire vagy vacsorára fogyasztható készételek lesznek. Mindhárom csomag esetében a termékek eredeti árának harmadát kérik a Munch-csomagért.




A hűtést igénylő termékek a lejárat előtti napon, a pékáru a sütéstől számított 24 órán belül, a zöldség-gyümölcs pedig részletes minőségi előírásoknak megfelelve kerülhet a csomagokba.

A szolgáltatás áprilisban két áruházban, Soroksáron és a Savoya Parkban indul el, a tervek szerint nyár elejére az összes hipermarketben elérhető lesz.

error: Content is protected !!