Most érkezett a hír Mészáros Lőrincről és Várkonyi Andreáról! Ennek most sokan örülnek!

Most érkezett a hír Mészáros Lőrincről és Várkonyi Andreáról! Ennek most sokan örülnek!

Most érkezett a hír Mészáros Lőrincről és Várkonyi Andreáról! Ennek most sokan örülnek! Mészáros Lőrinc cége megveszi a Brendon Holding Kft. babaáruházláncot – derül ki a Mészáros-csoport közleményéből.

Friss hírek, percről percre

A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt. már alá is írta az adásvételi szerződést, ami alapján a „zárási feltételek sikeres teljesülése esetén” százszázalékos tulajdonosa lesz a Brendon Holding Kft.-nek.
A közlemény szerint a felvásárlás elsődleges célja, hogy a márka magyar kézben maradjon, és jelentős külföldi terjeszkedésbe kezdhessen. Terveik között szerepel új üzletek nyitása a környező országokban.

A Brendon Holding Kft. két magyarországi és egy szlovákiai leányvállalat tulajdonosa. A cég Magyarországon 18 üzlethelyiséget üzemeltet. Konszolidált árbevétele 2022-ben meghaladta a 15 milliárd forintot, alkalmazottainak száma pedig több mint háromszáz fő.

Nem ez volt a cégcsoport egyetlen pozitív híre a héten: éppen csütörtökön írtunk arról, hogy a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó ZÁÉV Zrt. építheti meg 33,78 milliárd forintért a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) új központját. Azt a komplexumot, ami miatt józsefvárosi ingatlanokat sajátít ki a kormány.

error: Content is protected !!