Ön 1982 és 2002 között született? Így kaphat most 10 millió Ft-ot, nem kell visszafizetni!

Ön 1982 és 2002 között született? Így kaphat most 10 millió Ft-ot, nem kell visszafizetni!

Ön 1982 és 2002 között született? Így kaphat most 10 millió Ft-ot, nem kell visszafizetni! A fiatal generációk nagyszabású támogatása:

Amennyiben 1982 és 2002 között születtél, úgy egy különleges ajánlatban lehet részed: 10 millió forint, melyet saját céljaidra használhatsz fel, és nem kell visszafizetned. Ez az információ számos fiatal számára lehet érdekes, tehát ne hagyd, hogy elkerülje őket!

Innen eredően, a decemberi statisztikák sokkolóan magasak voltak, hiszen a fiatal házaspárok, kivételesen nagy számban váltottak a babaváró hitelre, mintha nem lenne lehetőségük a jövőben (Legalábbis ezt valószínűsítenek a pletykák). Talán a kormány elhúzódó ígéreteinek köszönhetően, mely szerint a babaváró hitelt meghosszabbítják – a duplájára emelkedett a folyósított hitelek száma.

A Babaváró kölcsön egy gyermekvállalás előtt álló házaspárok számára készült, és bejelenthető az OTP Banknál, amely akár 11 millió forintot is folyósíthat a pároknak. Szabad felhasználású és kamatmentes hitelként írták le.



Kihasználásának előnyei

A kölcsönt teljesen szabadon lehet felhasználni Egy gyermek születésekor (legalább 12. héten belül) vagy örökbefogadáskor – ha nem merül fel ok kamattámogatás megszüntetésre – a kölcsön kamatmentes a teljes futamidőre Két gyermek vállalása esetén a tartozás 30%-át gyermekvállalási támogatásnak lehet számítani Három gyermek vállalása esetén a teljes fennálló tartozás gyermekvállalási támogatásként igénybe vehető A havi törlesztőrészlet – a kamattámogatás időtartama alatt – nem lehet 51 000 Ft-nál több A hitelbírálat és a folyósítás díjmentes

Az előző hónapban, korábban a párok 32 milliárd forintot vettek fel, de decemberben ezt jóval meghaladva, 70 milliárd forintot vettek fel. Az összeg értéke oly mértékben nőtt, mint a támogatás első hónapjai óta. Minden aggodalom felesleges volt, hiszen a kormány két évre meghosszabbította a babaváró hitel lehetőségét, és a feltételeken sem változtattak. A majdani 2023-as adatokból kiderül, hogy az áttért hitelfelvételek okoznak-e visszaesést a keresletben.

Viszont a decemberi hitelt igénylők talán bosszankodhatnak az év végi referenciakamat miatt, ami meghatározza a támogatás elvesztése esetén kiszabott bírságot. Ez a támogatás indulásakor nagy volt és az előző évet közel az ötszörösére emelkedett, fokozva a visszafizetett büntetést. Januárban azonban már csökkent a kamat.

error: Content is protected !!