Hivatalos: Teljes zárlat jön Magyarországon – Itt a pontos dátum:

Hivatalos: Teljes zárlat jön Magyarországon – Itt a pontos dátum:

Hivatalos: Teljes zárlat jön Magyarországon – Itt a pontos dátum: Ahogy közeledik a május 19-e és 20-a közötti pünkösdi hétvége, sokan tervezik az ünnepi időszakot.

Azonban érdemes előre felkészülni arra, hogy a legtöbb bolt zárva lesz ezeken a napokon. Ebben a cikkben összegyűjtöttük, mely üzletek tartanak zárva teljesen, és hol lehet majd vásárolni abban az esetben, ha valamire mégis szükség lenne a pünkösdi hétvégén.Zárva tartó üzletek:

Május 19-én és 20-án, azaz vasárnap és hétfőn szinte minden nagyobb üzlet zárva lesz. Az Aldi, Lidl, Tesco, Auchan, Spar, Penny, CBA, Príma, Coop és Reál boltok sem fogadják majd a vásárlókat ezeken a napokon.

Fontos tehát előre gondoskodni az élelmiszerek és egyéb szükségletek beszerzéséről, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés.

Hol lehet vásárolni?

Ha mégis szükség lenne valamilyen termékre a boltok polcairól pünkösdkor, érdemes alternatív megoldások után nézni. A non-stop nyitva tartó éjjel-nappali üzletek remek lehetőséget kínálnak, hogy az ünnepnapokon is vásárolhassunk.

Emellett érdemes lehet felkeresni a benzinkutakat, ahol általában működnek boltok is.Május 19-én és 20-án nyitva maradnak azok a trafikok is, amelyek családi tulajdonban vannak, valamint a virágboltok és újságosok is.

Az ügyeleti rend szerint egyes gyógyszertárak is nyitva lesznek, így szükség esetén gyógyszereket is beszerezhetünk.

Következő nyitvatartási nap:

Május 21-én, kedden ismét a megszokott időben lesznek nyitva a boltok, így a pünkösdi hétvége után visszatérhetünk a szokásos bevásárlási rutinunkhoz.

Bízunk benne, hogy ez a cikk segítséget nyújtott abban, hogy felkészülten várjuk a pünkösdi hétvégét, és tudjuk, hol lehet vásárolni az ünnepnapokon is, amikor a legtöbb bolt zárva tart. Jó vásárlást és kellemes ünneplést kívánunk mindenkinek!

error: Content is protected !!