Féláras élelmiszerek mindenki számára a Penny Market-ben – Mutatjuk hol és mennyiért!

Féláras élelmiszerek mindenki számára a Penny Market-ben – Mutatjuk hol és mennyiért!

Féláras élelmiszerek mindenki számára a Penny Market-ben – Mutatjuk hol és mennyiért! Atombombaként robbant a hír: a Penny Market boltjaiban mostantól lélegzetelállítóan olcsón lehet élelmiszerre szert tenni. A Dél-Alföld vonzáskörzetében, precízen Békés és Csongrád-Csanád megyékben, a Penny Market fiókjaiban a Munch szolgáltatás keretén belül az élelmiszercsomagok most a megszokott ár feléért szerezhetők be. Népszerűségnek örvendő innovációnkkal összesen már több, mint 32 üzletünkben lehet fél áron (vagy ennél még kedvezőbben) élelmiszercsomagokat bevásárolni.

( Friss hírek itt )

Ami a kezdeteket illeti, a Penny Market 2023 tavaszán, egy három hónapos próbaidőszak keretében indította el budapesti üzleteiben a Munch élelmiszermentő csomagok árusítását. Már júniusban további tizenkét üzletünk csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez, de a mai nappal 32 Penny Marketen belül valósítjuk meg a Munch-hívők kiszolgálását.




Fél áron, felelősen: az élelmiszermentés új formájának köszönhetően

A Munch hírneve tetten érhető a játékos élelmiszermentési tendencia elterjesztésében. Az alkalmazás vagy weboldal segítségével a vásárlók előre megvásárolhatják a meglepetéscsomagokat, amelyet a megadott időben átvehetnek az üzletben. Ezek a csomagok rövid eltarthatósági idővel bíró vagy nem szabványos külalakú, de még mindenképp ehető minőségű élelmiszereket tartalmaznak.

A Penny Market áruházai már most is bizonyítékai a sikernek

Tesztüzleteinkben már a kezdeti szakaszban is nagy sikernek örvendett a Munch kezdeményezése. Kevesebb, mint fél év alatt a vásárlók több mint 10 000 csomagot mentettek meg. Ezzel az eredménnyel összehasonlítva, összesen több mint 15,000,000 forintot takarítottak meg. Vásárlóink számára a kínálatunk két különféle csomagot tartalmaz: a zöldség-gyümölcs és a vegyes meglepetés termékekből álló csomagokat minimum 50%-os kedvezménnyel kínáljuk.

error: Content is protected !!