Súlyos leállás jön az egyik legnagyobb hazai banknál: ezek a szolgáltatások nem lesznek elérhetőek!

Súlyos leállás jön az egyik legnagyobb hazai banknál: ezek a szolgáltatások nem lesznek elérhetőek!

Súlyos leállás jön az egyik legnagyobb hazai banknál: ezek a szolgáltatások nem lesznek elérhetőek! Az OTP közlése szerint májusban több leállásra is készülhetnek a bank ügyfelei. Az első május 4-5-én volt. A második május 19-én lesz esedékes.

További friss híreink >>>

Az OTP közlése szerint 2024. május 4-én 22:00 órától május 5-én hajnali 1:00 óráig a következő szolgáltatások nem voltak elérhetők:a lakossági hitelszámla-vezető rendszer; a lakossági hiteligénylésekhez (ingatlan- és jelzáloghitel, személyi kölcsön, babaváró kölcsön. Áruhitel, hitelkártya, folyószámlahitel) kapcsolódó szolgáltatások; az online számlanyitás és szerződéskötés, illetve minden olyan digitális szolgáltatás, amely elkészült dokumentumot vagy kivonatot jelenít meg visszakeresés céljából.
A bank a május 19-i leállásról a következőket közölte: fejlesztési okokból 2024. május 19-én hajnali 2:00 órától 3:00 óráig a következő szolgáltatások nem lesznek elérhetőek: InternetBank, MobilBank online termékigénylés (folyószámla, személyi kölcsön, áruhitel, értékpapírszámla).

Felhívták a figyelmet, hogy a tervezett fejlesztések, szolgáltatás módosítások bankszünnapnak számítanak. Akkor is, ha a szolgáltatások csak rövid ideig, és nem egy teljes napig szünetelnek a Hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. tv 286§ szerint.

error: Content is protected !!