5 perce érkezett, bejelentették – Friss hírek érkeztek az Azahriah koncertről:

5 perce érkezett, bejelentették – Friss hírek érkeztek az Azahriah koncertről:

5 perce érkezett, bejelentették – Friss hírek érkeztek az Azahriah koncertről: Azahriah három napra kibérli a Puskás Stadiont 2024. május 24-26. között, az időjárás azonban még megzavarhatja a koncertsorozatot: péntektől vasárnapig többször beborulhat az ég, esőt jósolnak. Mi lesz a nyitott stadionban megrendezett műsorral, ha rossz az idő? Ráadásul a színpad is a tér közepén helyezkedik majd el.

FRISS HÍREINK

Az előadó nem először lépne fel kedvezőtlen körülmények között. Tavaly ősszel a vihar miatt Kazincbarcikán maradt el egy ingyenes koncertje. Két éve a 2022. június 9-i koncertje a Budapest Parkban pedig az év egyik, ha nem a legesősebb napjára esett, a főváros úszott a vízben, szinte az utolsó pillanatig kérdéses volt, megtartják-e a műsort.




A buli kezdetére szerencsére elállt az eső, úgy tűnt, minden zökkenőmentesen alakul a továbbiakban, de a koncert közben ismét leszakadt az ég, a közönség és a zenészek bőrig ázva, mégis teljes erőbedobással csapatták végig az estét, amely egyébként Azahriah egyik legjobb koncertjének bizonyult.

A Puskás-koncertek előtt megkerestük az előadót menedzselő Supermanagementet, hogy árulják el, mi lesz a bulikkal rossz idő vagy vihar esetén.

A rendezvényt eső esetén is megtartjuk

– kaptuk a választ a menedzsmenttől.

A koncertre azonban nem érdemes esernyővel menni. Hiszen azt nem lehet bevinni a stadionba: helyette esőkabátban vagy poncsóban ajánlott az érkezés. Arról, hogy egy durvább vihar miatt félbeszakított vagy elmaradt buli esetén a nézők igényelhetnek vagy kaphatnak-e bármiféle anyagi visszatérítést, nem találtunk információt.

error: Content is protected !!