Kiderült – Leleplezték az RTL árulóit!

Kiderült – Leleplezték az RTL árulóit!

Kiderült – Leleplezték az RTL árulóit! Nincs több titkolózás, végre kiderült, ki az a 22 híresség, akik az RTL-en november 20-án induló Az árulók – Gyilkosság a kastélyban új krimirealityben nyomoznak.

A műsor 20 millió forintos fődíjáért a szereplőknek egy „gyilkosságsorozatot” kell túlélniük. Illetve rájönniük arra, közülük kik Árulók és kik Ártatlanok.

Ha vettél ilyet a Tescoban ne edd meg! >>


Mint kiderült, a realityben Nyáry Luca író, Tapasztó Orsi mentálhigiénés szakember. Görgényi Fruzsina színésznő. dr. Gyenesei Leila világbajnok öttusázó. Schumacher Vanda műsorvezető. Tóth Szabi zenész, Mohai Tamás színész, Visváder Tamás üzletember, Varga Ferenc taktikai tréner, és Solti Ádám színész is látható lesz majd.

Ezzel teljessé vált a névsor, korábban ugyanis már bejelentették, hogy Az árulókban láthatjuk még Szabados Ági és Nádai Anikó műsorvezetőket, Henry Kettner influenszert, Horváth Éva volt szépségkirálynőt, Vásáry André énekest, Dobos Evelin színésznőt, Szalay Bence és Nagy Zsolt színészt, Sváby András műsorvezetőt, Krajnyák Luca influenszert, Görög Zita modellt és Törőcsik Dániel tetoválóművészt. A műsor házigazdája Árpa Attila.

error: Content is protected !!