Hivatalos – Ennyibe fog kerülni idén a karácsonyfa!

Hivatalos – Ennyibe fog kerülni idén a karácsonyfa!

Hamarosan elkezdődik az adventi készülődés, viszont most talán az ünnepi dekoráció és menü beszerzésénél egyre meghatározóbb az ár – írja közleményében az Auchan.

Az ünnepre készülők már vásárolhatnak díszeket, hogy hangolódjanak az adventi időszakra. De a karácsony egyik legfontosabb elemére sem kell már sokat várnunk. Karácsonyfát már november végén megvásárolhatjuk, legyen szó élő vagy mű változatról. 

Kell e dolgozni december 24-én? >>


a Pénzcentrum információja, ami szerint az Auchan üzleteiben november 30-tól beindul az élő fenyőfavásár is. Annak ellenére, hogy az infláció a hírek szerint az ünnepi készülődést is drágábbá teszi majd, az elérhető számok alapján ez a hipermarketben megvásárolható fák árait nem érinti majd különösebben.

Vágott fenyőket már 4000-5000 forint körül lehet majd kapni, és lesz nordmann, hagyományos luc-, és ezüstfenyő is. A faméretek 1-től egészen 3 méterig terjednek, hogy mindenki megtalálja a tökéletes fenyőfát az ünnepekre. Az élő fán kívül a kínálatában szép számmal találunk műfenyőket is hajlítható ágakkal, műanyag vagy fém talppal, zöld vagy havas kivitelben, karcsú, illetve hagyományos, „tömött” változatban.

error: Content is protected !!