Fontos változást jelentett be a Google – Minden felhasználót érint!

Fontos változást jelentett be a Google – Minden felhasználót érint!

Fontos változást jelentett be a Google – Minden felhasználót érint! A Google a napokban egy rejtélyes üzenetben kezdte el felkészíteni felhasználóit arra, hogy hamarosan jelentősen meg fog változni az az élmény, ahogyan bejelentkezhetnek Google-fiókjaikba. A cég egyelőre részleteket nem árult el a változás mibenlétével kapcsolatban, csak annyit, hogy az a korábbiaknál modernebbé fog válni.

( Friss hírek 0-24 )

„A bejelentkezési oldal hamarosan új kinézetet kap. A Google modernebb megjelenítéssel frissíti bejelentkezési oldalát”. Írja a cég az aktuális, még az eddigiekkel egyező bejelentkezési oldalán. Az üzenet célja vélhetően a felhasználók felkészítése arra, hogy azok ne lepődjenek meg és ne gondoljanak mindjárt fiókjaik feltörésére vagy adathalászatra, ha hamarosan az új kinézettel találják szembe magukat.

A Google ugyanakkor egyelőre semmit nem hajlandó megmutatni az új kinézetből. Amiről így csak sejteni lehet, hogy azzal az közelebb fog majd kerülni a pl. a Gmail, a Chrome és a Web Store által is a közelmúltban megkapott külsejéhez. Az ezekben alkalmazott stílusnyelvet a Google Material You, illetve Material 3 névvel illeti, és azt a korábbiaknál kerekebb vonalak, illetve pasztelesebb, de több szín jellemzi.

Kapcsolódó:

Figyelem – Ha ezt teszed megbüntet a Facebook, mindenkit érintő változás! >>>

error: Content is protected !!