Most érkezett, bejelentették – Ekkor leáll az egyik legnagyobb bank, Itt a hivatalos dátum:

Most érkezett, bejelentették – Ekkor leáll az egyik legnagyobb bank, Itt a hivatalos dátum:

Most érkezett, bejelentették – Ekkor leáll az egyik legnagyobb bank, Itt a hivatalos dátum: A magyar pénzintézet arra figyelmeztette az ügyfeleit, hogy a következő napokban fejlesztési okokból leállások várhatók.

Előre tervezett bankszünnapokról értesítette ügyfeleit az OTP Bank. A tájékoztatást az ügyfélelvárások teljesítése, illetve az MNB bankszünnapokhoz kapcsolódó előírásai miatt hozták nyilvánosságra – írja az Index.

A pénzintézet tájékoztatása szerint több napra tervezett leállásokra kell számítani március és április hónapokban.



A bank honlapján közzétett tájékoztatás szerint az alábbi időpontokban várhatók szolgáltatásokkal kapcsolatos fennakadások:

  • Fejlesztési okból április 1-én 18:00 órától április 2-án hajnali 1:00 óráig az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálatán keresztül nem lesz elérhető a csoportos beszedéssel és állandó megbízással kapcsolatos információ.
  • Ugyancsak fejlesztési okból április 21-én 12:00 órától 24:00 óráig a lakossági hiteligénylésekhez (ingatlan- és jelzáloghitel, személyi kölcsön, babaváró kölcsön, áruhitel, hitelkártya, folyószámlahitel) kapcsolódó szolgáltatások nem lesznek elérhetőek.



Az OTP Bank felhívja ügyfelei figyelmét, hogy ezekben az időszakokban előfordulhatnak szolgáltatásokkal kapcsolatos zavarok, ezért javasolják, hogy igénybe vétel előtt tájékozódjanak az érintett időpontokról.

A bank azonban minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a lehető legkisebb mértékben érintse az ügyfelek mindennapi banki tevékenységeit a tervezett fejlesztések ideje alatt

error: Content is protected !!