Ha te is szoktál Lidl-ben vásárolni, készülj fel – Itt a teljes lista hol kell majd fizetni a parkolásért!

Ha te is szoktál Lidl-ben vásárolni, készülj fel – Itt a teljes lista hol kell majd fizetni a parkolásért!

Ha te is szoktál Lidl-ben vásárolni, készülj fel – Itt a teljes lista hol kell majd fizetni a parkolásért! A Lidl Magyarország értesítést küldött olvasóinknak a parkolási díjak megváltozásáról, melyek a Csalogány utcai budapesti üzletüket érintik.

Az új rendszer szerint az első óra ingyenes marad, azonban a második óra már 1500 forintba kerül, míg a harmadik órától 15 ezer forintos napidíjat számolnak fel.

Az értesítés a Lidl Plusz alkalmazáson keresztül érkezett, és tájékoztatta az ügyfeleket a változásokról. Bár a Lidl áruházak többségében ingyenes a parkolás, az egyes boltok esetében már eddig is szükséges volt fizetni a parkolásért, különösen a második óra megkezdése után.

Az áruházlánc korábban azt közölte a Pénzcentrummal, hogy a fizetős parkolás bevezetésének oka az volt, hogy a parkolóban hagyott, nem vásárlási céllal érkező járművek megnehezítették a vásárlók számára a parkolást és az üzletbe való belépést.




Azoknak az üzleteknek a listája, ahol a fizetős parkolás érvényes, Budapest szerte és vidéken is kiterjed. Például a XIV. kerületi Mogyoródi út 23-29., a XV. kerületi Erdőkerülő u. 26., vagy a III. kerületi Huszti út 20. alatti üzleteknél.

Az ingyenes parkolás az első órában érvényes, míg a második órától már díjat kell fizetni.

A friss tájékoztatás szerint a Csalogány utcai üzletben viszont a parkolás díja meredeken emelkedik a harmadik óra megkezdése után.

Ez az intézkedés arra ösztönözheti az ügyfeleket, hogy rövidebb ideig tartózkodjanak az üzlet környékén. És elősegítheti a forgalom könnyebb áramlását a parkolóban.

A parkolási díjak változásaival kapcsolatban a Lidl további tájékoztatást ígért. És arra ösztönzi az ügyfeleket, hogy figyeljék az értesítéseket az alkalmazáson keresztül vagy más kommunikációs csatornákon, hogy naprakész információkat kapjanak az aktuális szabályozásokról és díjakról.

További friss híreink >>>

error: Content is protected !!