Szokatlan látvány fogadja a látogatókat Zámbó Jimmy sírjánál!

Szokatlan látvány fogadja a látogatókat Zámbó Jimmy sírjánál!

Zámbó Jimmy sírja: megnőtt a látogatottság

A kellemes idő beköszöntével egyre több ember látogat ki a temetőbe, hogy megemlékezzen szeretteiről. Azonban nem csak a hozzátartozók nyughelyei ébresztenek érdeklődést, sokan megemlékeznek az elhunyt hírességekről is. Zámbó Jimmy, a zenészóriás sírja ilyenkor különösen nagy népszerűségnek örvend.

Az emlékezés jelei: Virágok és mécsesek

Hatalmas fekete gránitlap borítja Zámbó Jimmy nyughelyét, melyet egyre többen keresnek fel. Nem ritka látvány, hogy az emléktáblát csokrok és gyertyák dekorálják. A király szellemét idéző menyasszonyi csokrok és fénylik az emlékezés mécsesei a grániton.



A rendezetlenség uralkodik

Úgy tűnik azonban, hogy a családtagok csak késve érkeznek a közkedvelt művész sírjához. Még mindig nem sikerült eltakarítani a fákról lehullott leveleket, így a helyszín rendezetlenséget áraszt. A szétszórt falevelek Zámbó Jimmy sírjaként valahogy mégis egyfajta “valóságot” sugallnak.

Zámbó Jimmy: A tragikus sorsú király

Zámbó Jimmy személye a mai napig foglalkoztatja az embereket. A tragikus sorsú művész emléke évtizedek óta él a köztudatban. Nincsen, aki úgy zengedezne az ország szívében, mint az ő neve, Ghost Town szelleme.

( Friss hírek )

error: Content is protected !!