Álomotthonok üresen várják – A családi házak piaca új dimenzióba lép, hihetetlen áron hódíthatók meg!

Álomotthonok üresen várják – A családi házak piaca új dimenzióba lép, hihetetlen áron hódíthatók meg!

Álomotthonok üresen várják – A családi házak piaca új dimenzióba lép, hihetetlen áron hódíthatók meg! Mi sem vonzóbb egy friss otthonkeresőnek, mint a lehetőség, hogy fillérekért juthasson hozzá saját családi házhoz. Miközben a felhőkarcolók és modern lakóparkok világában gyakran feledkezünk meg a hagyományos családi házakról, a meglepetések itt korántsem maradnak el. Hazánkban évről évre több százezer ingatlan kerül végrehajtás alá, ami új perspektívát nyit meg a kedvező áron házat keresők számára.

A lakhatási vágyakat feltáró internetes árverési oldalakon ma számtalan lehetőség tárul elénk. Például Heves megyében akadnak olyan ingatlanok, amik a luxuskategóriába sorolhatók – gondoljunk csak Nagyréde egyik mezőgazdasági területére, ahol egy 5980 négyzetméteres síkságért 250 millió forintot kérnek. Vagy említsük meg Gyöngyössolymos egyik emeletes, minden komforttal ellátott otthonát 58 millió forintért.

De ne ijedjünk meg, a pénztárca-kímélő lehetőségek sem maradnak határainkon kívül! Akad olyan ház Tófaluban, amely két szobával, konyhával és fürdőszobával mindössze 200 ezer forintért cserélheti gazdáját. Vagy lapozzunk csak tovább, és Mezőtárkányban is felfedezhetjük az azonos árszintű lehetőségeket.



A vonzó ajánlatok nemcsak Heves megyében, de az ország más területein is bőségesen fellelhetők. Fogadjuk számításba, hogy immár 2494 ingatlan várja, hogy árverés útján új tulajdonosához kerüljön. Az ország ezen pontjain éppúgy megtalálhatjuk az abszolút alacsony kiinduló árakat, mint például egy berkenyei telekért az elképesztő 9 ezer forintot, vagy egy mélykúti lakóházért a 37,5 ezer forintos árat. A legmagasabb árkategóriából pedig érdemes kiemelni egy budapesti, 1139 négyzetméteres telket, mely egy 295 négyzetméteres tégla lakóházzal közel 300 millió forintért kerülhet hozzánk. Az árverseny csúcspontján áll pedig egy szombathelyi ipartelep, melynek értéke az eltökélt vásárlók számára akár egy milliárd forintot is elérhet.

A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar továbbra is töretlenül áll az érdeklődők szolgálatában, mely a nap minden munkaórájában biztosítja a helpdesk-szolgáltatást telefonos és elektronikus úton egyaránt. Az elérhetőségeinket az EÁR nyilvános oldalán és a Kar honlapján közzétesszük, hogy senki se maradjon tájékozatlanul e lenyűgöző lehetőségek tengerében. News7.hu

error: Content is protected !!