Itt a hivatalos dátum – Leállást jelentett be az egyik legnagyobb bank, ezeket a szolgáltatásokat érinti:

Itt a hivatalos dátum – Leállást jelentett be az egyik legnagyobb bank, ezeket a szolgáltatásokat érinti:

Itt a hivatalos dátum – Leállást jelentett be az egyik legnagyobb bank, ezeket a szolgáltatásokat érinti: Fejlesztési okból 2024. április 21-én 12:00 órától 24:00 óráig, a lakossági hiteligénylésekhez (ingatlan- és jelzáloghitel, személyi kölcsön, babaváró kölcsön, áruhitel, hitelkártya, folyószámlahitel) kapcsolódó szolgáltatások nem lesznek elérhetőek – közölte ügyfeleivel az OTP. Nem ez lesz azonban az egyetlen szolgáltatáskiesés áprilisban és májusban.

2024. április 21-én 12:00 órától 24:00 óráig, a lakossági hiteligénylésekhez (ingatlan- és jelzáloghitel, személyi kölcsön, babaváró kölcsön, áruhitel, hitelkártya, folyószámlahitel) kapcsolódó szolgáltatások nem lesznek elérhetőek az OTP-nél, a következő hétvégén, 2024. április 27-én pedig 22:00 órától április 28-án hajnali 1:00 óráig, illetve 2024. május 4-én 22:00 órától május 5-én hajnali 1:00 óráig a lakossági hitelszámla-vezető rendszer, a lakossági hiteligénylésekhez (ingatlan- és jelzáloghitel, személyi kölcsön, babaváró kölcsön, áruhitel, hitelkártya, folyószámlahitel) kapcsolódó szolgáltatások, az online számlanyitás és szerződés megkötése, illetve minden olyan digitális szolgáltatás, amely elkészült dokumentumot vagy kivonatot jelenít meg visszakeresés céljából, nem lesz elérhető.




A bank azt is közölte már továbbá, hogy 2024. május 19-én hajnali 2 órától 3 óráig nem lesznek elérhető az internet/mobilbank és az online termékigénylés (folyó számla, személyi kölcsön, áruhitel, értékpapír számla) szolgáltatás.

Felhívták a figyelmet, hogy a tervezett fejlesztések, szolgáltatás módosítások bankszünnapnak számítanak akkor is, ha a szolgáltatások csak rövid ideig, és nem egy teljes napig szünetelnek a Hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. tv 286§ szerint.

error: Content is protected !!