Itt vannak a számok: Mostantól többet kell fizetnie ezért is rengeteg Magyarnak!

Itt vannak a számok: Mostantól többet kell fizetnie ezért is rengeteg Magyarnak!

Itt vannak a számok: Mostantól többet kell fizetnie ezért is rengeteg Magyarnak! Nemcsak a nemzetközi nagyok dobták meg az előfizetési díjakat. Hanem a magyar szereplők is áremelésre készülnek.

Mi történik? Az elmúlt időszakban több streaming szolgáltató is bejelentette, hogy megemelik az előfizetéseik díját, és a közeljövőben még több áremelkedés is várható.




  • A Disney+ hazai felhasználói számára év elejétől már 3090 forint a havidíj.
  • A SkyShowtime-nál április 23-án vált elérhetővé a „Standard előfizetés reklámokkal” csomag, amely 1999 forintba kerül. Míg a reklámmentes Standard Pluszért 2799 forintot kell fizetni, így ennek a csomagnak az előfizetése 40%-kal emelkedett.
  • Nemrég az is kiderült, hogy az HBO Maxot májusban leváltó Max két csomaggal indul majd. A Standard előfizetésért 2790 forintot kell majd fizetni, amely így 16,7%-kal drágább lesz az HBO Max havidíjánál, a Prémium csomag pedig 3890 forintba fog kerülni, ami 62,7%-kos drágulást jelent.
  • Hamarosan pedig egy újabb streaming szolgáltató emelhet havidíjat, miután Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezetője a Digital-Media Hungary konferencián bejelentette: a Bajnokok Ligája indulása előtt elképzelhető, hogy az RTL+ ára is változik.

Ez is érdekelhet:

Családok, családi pótlékosok figyelem – 150 ezer forintot kaptok Májusig, íme kiknek jár: >>>

error: Content is protected !!